reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Mati ja tez mam nadzieję,że będą w lepszym stanie.No jedną mam panne,a drugie nie wiadomo.Dlatego kupuje różowe,ale też w neutralnym kolorze w razie co.Ale by były jaja jak by się nagle okazało,że tam dwa siusiaki :-D czasami tak niestety bywa.lekarz też człowiek i pomyłki się zdarzają.Ja pierwsze dziecko miałam przypadkowo przez 3 lekarzy potwierdzone ze to dziewczę więc byłam pewna,ale w tej sytuacji zostawiam jakiś procent na pomyłki.

reklama
kochana to ja bym odkupila od ciebie te ubranka wszystkie jak by u mnie okazaly sie dwie dziewczynki
na poczatku sie napalilam ze muszą byc ale i tak mam cichą nadzieje ze chociaz jedna bedzie pannica tesciowa powiedziala ze zwariuje bo juz 2 chlopakow ma

mati no mi lekarz mowi,ze na blizniacza to jest super jak bylam terminowo podobnie jak Ty tez mialam 3 cm.Mialabym watpliwosci ale 3 lekarzy mi potwierdzilo przy badaniach ze to jest bardzo dobry wynik-moj ordynator poloznictwa,Pani u ktorej bylam na prenatalnych(wczesniej mnie wrzucila na fotel i to byl 21 tydz mialam 3 cm) i poprzednia ginekolog ktora do 25 tyg prowadzila moja ciaze. To ja juz nic nie wiem:D aaa co lekarz to co innego!

W mojego męża rodzinie wnuki już nie robią większego wrażenia hehe,bo mój pochodzi z 7 rodzenstwa i każdy ma już dzieciaki.Moi teściowie mają już 17 wnuków!! :szok: A jeszcze może przybyć hehe...
No ja mam już sporo ubranek dla dziewczynki.Lekarka powiedziała że to drugie to raczej też kobietka,ale jak sie okaże,że chłopak to trzeba będzie kupić jeszcze ubranek dla chłopaka.

tak mi sie tez wydaje ze kazdy lekarz jest inny moja ginka powiedziala ze ponizej 2,4 jest nieciekawie ale jak czasem slysze ze dziewczyny mają po 4cm to juz sama niewiem

mati Kazdy ma swoja szkole,swoje normy....lepiej zebys lezala.Ja jakos specjalnie sie nie oszczedzalam mimo,ze mialam i wszystko jest ok(ale lepiej dmuchac na zimne) teraz dopiero metoda straszenia i tym ze nagadal mojemu mezowi...dopiero przykul mnie do lozka. A i tak juz sil nie mam wiec przesadzac nie bede

lily no co Ty??ale to wesolo macie i duza rodzine a u mnie kurcze zadnych dzieciaczkow chociaz mam starszego brata i kuzynow.Ja pierwsza i to dwojke naraz wiec nawet kogo poradzic sie nie mam tylko mamy ale to inna szkola wychowania dzieci choc moim zdaniem lepsza jak patrze teraz na niektore male dzieci:D

a dziewczyny jak buszowalyscie po necie widzialyscie gdzies moze takie fajne bluzy z kapturem i uszkami misiowymi??ja takie chce dla chlopakow:D

Agata tyle,że to wszystko od strony męża mieszka daleko aż za Zamościem także ok 700km od nas.Także tylko od Świeta tam jeździmy a tak zostaje kontakt telefoniczny.
Gdzieś obiły mi sie o oczy takie bluzy,ale teraz nie wiem gdzie widziałam.Jak cos zobaczę to podam link.

reklama
przeczytalam dziewczyny zaleglosci z dnia dzisiejszego,obejrzalam mieszkanie MATI.MATI-mam podobne meble w pokoju duzym i nawet identyczny kolor naroznika.moje mieszkanie tez jest male-50m.i naprawde trzeba sie nagimnastykowac zeby wszystko zmiescic.LILLY moze sobie poszalec na 80 m.pol dnia mialam gosci i jakos zlecialo.ostatnio rzadko siedze sama i troche mi przyjemniej czas mija.zapomnialam sie z tego wszystkiego zapisac na usg 4d.w pon.pojade na glukoze to sie zapisze.przyszly mi badania dzisiejsze i troche sie pogarszaja.ciekawe co gin.mi powie w srode.czy mi da jakies leki.

Do góry