reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Mati ja naklejki dla mojej panny zamawiałam na allegro.I jestem zadowolona że trafiłam na dobrą jakość.Super żywe kolorki i dobrze trzymają.Kolor u niej jest taki wiosenny zielony z nobilesa jak dobrze pamiętam.A Ty jaki chcesz kolorek?

reklama
toliveistodie ja tez juz takie przepowiadajace mam i mam nadzieje,ze za tydzien przy obronie akcja porodowa przez stres sie nie zacznie...dobrze ze z takim wyprzedzeniem Ci powiedzieli moja uczelnia i tak mnie specjalnie potraktowala bo normalnie 10 dni przed obrona informuja...a gdzie tu sie przygotowac...Jaka twoje maluchy maja aktualnie wage?

a w poznaniu takie korki ze maz juz dzwonil,ze zawraca...bo za godz by przy dobrych wiatrach dojechal na miejsce wiec pojedzie jutro.

lilly u mnie narazie jest jasniutki bezowy i tak zostanie ale napewno pomysle o jakis słodkich dodatkach moze fototapeta przesle linka z moim mieszkankiem bo mam stronke na deccori tylko musze sprawdzic czy pamietam hasło

Dziewczyny ja was tu przegladam juz od jakis 2 tygodni ale nie mam czasu na pisanie, bo pracuje i zanim przeczytam wszystkie strony to mi kupa czasu mija.
Jutro zaczynam 21 tydzien, robaczki rosna zdrowo, ale wczoraj rano zemdlalam niespodziewanie (po sniadaniu, siedzac itp. wiec wszelkie typowe powody na zemdlenie wykluczone). Lekarz dal mi zwolnienie na wczoraj i dzis by odpoczac i nic innego nie powiedzial. Czy ktorejs z was zdarzaly sie takie omdlenia w ciazy?

Mati super urządzone mieszkanko masz.Ja mam mieszkanie prawie 80m 3 pokoje,ale jeden pokój jest jeszcze całkowicie do remontu.Jakos kasy ostatnio brakowało,żeby się za to zabrać.

Cailina Witamy:-) Ja mam częste zasłabnięcia.Kilka razy by sie zdarzyło,że bym zemdlała,ale ostatecznie do tego nie doszło,choć miałam kilka akcji że traciłam w tym momencie świadomość.Ja raczej od silnej anemii mam takie akcje.Bynajmniej tak myślę.

hehe ja mam tylko 50m u ciebie to pole do popisu powolutku zrobicie ten pokoiczek
my na poczatku mieszkalismy na malej kawalerce gdybysmy jej nie sprzedali to tez by nie bylo kasy na remont nowego mieszkania bo kurcze tez zyjemy z miesiąca na miesiąc ja przeciez nie pracowalam przed ciązą zasilek z UP dawno mi sie skonczyl Tesciowa czasem pomoze :-):-)

reklama
My kupiliśmy to mieszkanie na kredyt niestety.To obciąża nasz miesięczny budżet bo ratę trzeba płacić i czynsz nam sporo podnieśli a też inne wydatki są, i tak się odwleka remont ostateczny.Ale teraz to już wyjścia nie ma trzeba jakoś zrobić.Teraz to mój będzie chyba non stop jeździł w delegacje,żeby na 5-cio osobową rodzinkę zarobić.

Do góry