reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

kochana my tez mamy czesciowy kredyt na te mieszkanie bo czesc kasy z kawalerki poszla na remont czesc na wkład wlasny a reszte to maz spłacil samochód telewizor itd

reklama
toliveistodie ja tez juz takie przepowiadajace mam i mam nadzieje,ze za tydzien przy obronie akcja porodowa przez stres sie nie zacznie...dobrze ze z takim wyprzedzeniem Ci powiedzieli moja uczelnia i tak mnie specjalnie potraktowala bo normalnie 10 dni przed obrona informuja...a gdzie tu sie przygotowac...Jaka twoje maluchy maja aktualnie wage?

a w poznaniu takie korki ze maz juz dzwonil,ze zawraca...bo za godz by przy dobrych wiatrach dojechal na miejsce wiec pojedzie jutro.

Agata, nie wiem jaką mają teraz wagę, bo usg mam dopiero 20 marca - myślę że pewnie będą zbliżone wagowo do twoich maleństw... Jeśli chodzi o moją obronę, to to jest proponowany termin - jak nie będe dała rady, to nie muszę przyjeżdżać :) więc spoko :-)

toliveistodie
user-online.png
to super ja 22 marca kolejna wizyta ciekawe ktora pierwsza urodzi:D ale juz cesarke na 100% masz?ja bym chciala naturalnie rodzic ale co z tego wyjdzie to tylkko maluchy chyba wiedza zalezy jak mi sie w brzuchu walna:D Co do obrony-jak dasz rade zawsze z glowy bedzie;) ja sprobuje no chyba ze mi towarzysze numer wywina i tfutfu wyjda ale lepiej zeby nie!gorzej ze na nauce skupic sie nie moge tak mnie bombarduja po brzuchu.

Hejka
dawno mnie tu nie było
gratuluje udanych wizyt
agata fajnie że jesteś już z dzieciaczkami w domku
witam nowe mamusie w dwupaku
Powiedzcie mi czy do łóżeczka turystycznego trzeba dokupować jakiś materac czy strczy ten co jest w zestawie
u mnie ostatnio jakiś leń się wkradł nic mi się nie chce i zaczoł mnie boleć brzuch i pachwiny a najgożej jest wieczorem czy to może być coś poważnego niewiem czy dam rade wytrzymać do wtorku bo wtedy mam wizyte powiedzcie czy wy też tak macie

mati gdybym donosila do 40 tygodnia jak Bog przykazal to na usg wychodzi 15 maja:D ale cos mi sie nie wydaje zebym dala rade...co prawda szyjka i wszystko poki co daje rade(szyjka 2,5 cm wiec ideal) ale dzieciatka juz dosc nisko i ja chyba nie dotrwam bede blagala zeby mnie pocieli;D

Cześć miki ja miałam łóżeczko turystyczne i uzywałam tylko tego materaca który był dołączony w zestawie.Całkiem był niezły.Ale nie wiem czy każde łóżeczko turystyczne ma podobny materac czy sie różnią.

Agata raczej w bliźniaczej sie nie da dociągnąć do 40tygodnia.:-) Już masz z górki kochana.

lilly sliczne te zestawy naprawde mam nadzieje ze bedą w lepszym stanie niz te co ostatnio kupilas kurcze zebym tylko wiedziala ze bede miala chociaz 1dziewczynke to tez bym wiecej nakupowala bo naprawde sliczne sa te rózowe ubranka

reklama
agata szyjka 2,5 cm w 30 tyg to jest ok? ja sie kompletnie nie znam
moja szyjka ma 3cm i lekarka mówi ze jest srednio i kaze lezec

Do góry