reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ZABOLEKno to pozazdroscic apetytu!ja mam 10 kg na plusie.tylam bardzo na poczatku a teraz przez miesiac utylam 1.30kg,wiec mam nadzieje,ze sie unormowalo.
MATI-nic nie kupilam jeszcze.teraz wertuje posciele ale nie wiem czy nie kupie tylko ochraniacza na cale lozeczko,przescieradlo i rozne kocyki.dzisiaj czytalam ,ze maluchy nie powinny spac na poduszkach a koldra moze byc dla nich za ciezka.odkrylam strone z pieknymi rzeczami ale wysylka jest z usa i koszt.59 zl i dalam sobie spokoj.

reklama
wiolka a tak z ciekawosci podasza jaka to strona??ja lubie przynajmniej popatrzec na takie cudenka:)

zabolek to ja licze ze u mnie lekarz sie pomylil i jeden chlopak to dziewczyna jesli jest taka opcja;D chce miec parke!bo wiecej dzieci nie planuje:(

Wiolka daj nacieszyć chociaż oko ta odkrytą stronką :-) Kołdry nie są ciężkie dla maluszków,ale na początek nie jest potrzebna to fakt.A co do podusi to tez niekonieczna,ale ja mojej córce kładłam zawsze coś pod główke bo mocno ulewała.

Co do płci to ja mam dziwne uczucie, że to będzie 2 chłopaków chociaż jak poprzedniczka podzielam zdanie, że fajnie by było mieć parkę :) cóż najważniejsze żeby całe i zdrowe :) na ostatnie wizycie gin pokazał gdzie jest pupka ale powiedział, że na razie nie oceni płci, a mnie ciekawi jakie tam towarzystwo się kryje :) ale następna wizyta na początku kwietnia i już pierwsze spostrzeżenia powinny być, taką mam nadzieję :)

POSCIEL 4CZ Z KOLDERKA! MOTYLKI,ZYRAFKA 100%BAWELN (2168658196)
payu-logo-trans.png
notes-inactive.gif

reklama
Wiolka cudne te rzeczy,ale jednak nie na moją kieszeń :no:

Spadam dziewczyny.Może uda sie rano troszkę dłużej pospać jak moja panna nie idzie do zerówki.Bo ja ogólnie mam problem ze spaniem.Czasami jeszcze o 3ej nad ranem się kręcę i dopiero nad ranem chyba twardo dosyć zasypiam.
To kolorowych snów Wam życzę :-)

Do góry