reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

lilly ja tez jeszcze nic nie mam prócz kilku ubranek pozatym wkurzylam sie bo dzis powinny przyjsc kolejne 2 paczki które zamawialam we wtorek i ich nie ma a to moja codzienna przyjemnosc jak listonoszka dzwoni
dzis jeszcze dokupiłam nowe body
dzis mąż jedzie do sklepu po farby i bedzie odswierzał sciany w calym domu bo mamy wszedzie jasne i tak sobie własnie przeglądam na allegro firanki do pokoiku ale z tym zakupem jeszcze sie wstrzymam ale tez to wszystko jakos powoli i mozolnie leci

reklama
mati z poczta to różnie bywa,także spokojnie kochana :-) My musimy zrobic ogólnie remont jednego pokoju.Podłogę położyć,ściany pomalować itd.Na razie nie robie pokoju typowo dziecięcego bo i tak będę miała łóżeczka tam gdzie my śpimy:-) Córce zrobiliśmy od razu pokoik jak się urodziła a i tak dopiero potem tam spała.Firanki na potem mam dziecięce bo mam kilka kompletów dla mojej Nikoli jakieś disneyowe.W tamtym roku robiliśmy na nowo pokój dla córki tak jak ona chciała,łącznie z naklejkami na ścianę itp duperelki.Trochę tam spała zafascynowana,a teraz i tak w nocy tupta do mojego łóżka :-D

Hej dziewczyny,

Ja dzisiaj odwiedziłam moją pracę, poplotkowałam z ludźmi - nie było mnie tam raptem 2 miesiące a tyle zmian. Nie wiem co będzie za rok, jak będę chciała wrócić :szok: przynajmniej wiem że za mną tęsknią :-)

Ja zaczynam odczuwać małe skurcze (wydaje mi się że to te przepowiadające) - a i mam wyznaczony termin cesarki - rodzimy 27 kwietnia jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Najlepsze jest to że dzisiaj byłam też na uczelni i możliwe że 13 kwietnia będę miała obronę :szok: - ciekawe jak ja się tam wtoczę :-D Ale może się zlitują i mnie nie obleją :)

Pozdrawiam wszystkich

lilly my ten maly pokoik dla dzieci mamy jasniutki i tylko odmalujemy ale w oknie tylko roletka i tak nieprzyjemnie jest dlatego jakies firanki na początek .pierdołki na sciane to oczywiscie tez na samym koncu

reklama
Ok Mati jak coś kupię to sie pochwalę :-) co do zakupu bodziaków to ładne wybrałaś,ale cena raczej normalna jak doliczyć koszt przesyłki.Oj jest tych ubranek pełno tylko kasy trzeba mieć:tak:

toliveistodie cześć.To fajnych masz znajomych z pracy jak tęsknią :-) Nie często sie tak zdarza.

Do góry