ja juz po wizycie -dopiero doszlam do siebie z wrazenia.bede miala chlopca i na 90%dziewczynke-wiercila sie okropelnie.wszystko z dzieciaczkami dobrze,szyjka dluga.dzieci jak na razie duze.lekarz dal mi skierowanie na badania-morfologia,mocz i krzywa cukrowa.chcielismy tez z mezem skierowanie na 3lub4d i jutro sie zapisze na nastepny tydzien.poniewaz za tydz.konczy mi si ezwolnienie to tez am wizyte.
tez juz sobie niedlugo zamowie jakas paczuszke dla moich dzidziulek.taka jestem dzis happy:-):-):-)
Kurczę cieszę się że że Ty się cieszysz:-):-):-)Wspaniałe wadomości,same pozytywy i w dodatku parka,nie może byc lepiej.Gratulacje!
Agata88 trzymam kciuki za wizytę
w ogóle to najlepszego z okazji Dnia Kobiet mamuśki;-)
Oj kurczątko ja mam wizyte jutro i takiego stresiora ogromnego ze szok.Mam nadzieję że poznam płeć moich szkrabów tak na 100% jak wiolaA mój mąż jaki podekscytowany,mówi że będzie dwóch piłkarzy po tatusiu hihi Dziewczynki ja też kupuje z allegro wczoraj zamówiłam zestaw bodów i mam nadzieję że będą względnie dobre materiałowo GEORGE body 7pack 7szt!!! 3 kolory 68 3-6M NOWE (2177546235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak myślicie?