reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Magda nie kuś tym kopcem kreta,wczoraj moj K.na moich oczach zjadl czekolade z orzechami a mi ślina po pietach leciała:wściekła/y:

Ja przez całą ciążę nic nie robilam z wlosami,wiec mozna sobie wyobrazic jak wygladaja,a teraz mezus nie pozwala mi zafarbowac bo karmie pirsia,wiec poczekam sobie jeszcze troche:-(

reklama
doncia Ty sobie pojesz słodkości jak przestaniesz karmić UU. A póki co malutkie najważniejsze. Dieta kobiety karmiącej trochę mnie przeraża więc teraz staram się jeść to na co mam ochotę bo niedługo szlaban.
A ile kg zrzuciłaś zaraz po porodzie?
magda-gdańsk no tak na kopiec kreta mozesz sobie pozwolić. Tylko 10 kg do przodu:szok:Ja z wagą odpuściłam zupełnie, ale 10 kg to było u mnie sporo kg temu;-)
Magda a Ty pamiętasz ile Twoje chłopaki ważyły w okolicach 31 tc? Ja chyba jakąś schizę łapię z tą wagą dzieci.

Wiecie co tak sobie popijam tą przepyszną colkę od rana, dodam, że pierwszy raz w ciąży piję colę i co.....mierzę ciśnienie i 145/85:szok:Kofeinka zrobiła swoje.....już tego cholerstwa nie tknę:baffled:

magda ja się nastawiłam na cc, pojęcia nie mam o rodzeniu sn, szkoła rodzenia mnie ominęła bo leżenie w domu. Poza tym jedno dziecię leży od bardzo dawna miednicowo-poprzecznie więc chyba nie każą mi rodzić sn.

Ostatnia edycja:
Moniek moje w 34tc ważyły 2500g i 2200g - teraz ważą 5250g i 5180g :-)
ja się wczoraj nareszcie ufarbowałam !!! a jutro idę do fryzjera obciąć włosy bo niestety nadszedł cudowny moment po ciąży gdzie włosy lecą mi garściami !

Mati ja zawsze sama sobie włosy farbuję od lat.No chyba,że jakieś inne cuda na głowie to wtedy do fryzjera.10 minut i farbe mam położoną :-) Ale i tak zamierzam obciąć bo jakies marne te moje włosy się zrobiły.A tak poza tym to przyszła paczka z ubrankami i powiem szczerze,że niestety nie wyglądają tak fajnie jak na zdjęciach :no: bardzo są zmęczone w sensie kolorów.No ale cóż photoshop w ruch i zdjęcia wyglądają cudnie.

no tak to jest na allegro ale rzeczywiscie te ubranka wyglądaly na naprawde zadbane
jak dobrze pamietam to jakos kolo 130 zl chyba zaplacilas
ja dzis odebrałam 2 paczke 6 szt welurowych pajacyków i powiem ci ze naprawde ok a zapłacilam 30 zl
jutro napewno kolejne paczki beda przychodzic, a na koniec tygodnia kupilam nowe body link ponizej
BODY NIEMOWLĘCE R.56 PIĘKNE WZORY, WYPRZEDAŻ (2183132345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tossa super waga dzieci, teraz to już jest co do ręki wziąć:-)
Mnie włosy wypadają przez całą ciążę, wszędzie ich pełno, wkurza mnie to:wściekła/y:Jak jeszcze po ciąży będą wyłaziły to peruczka się kłania.
lilly ja na allegro z używanych ciuszków kupuję pojedyncze sztuki. I jeszcze się nie zdarzyło, zeby były mocno sfatygowane. Póki co jestem zadowolona z jakości i cen bo np. kombinezonik Mothercare kupiłam za 10-15 zł.

No tak to jest bo pojedyńcze ubranka można kupić na allegro w lepszym stanie bo przeważnie po jednym swoim dziecku sprzedają,a te zestawy to raczej z lumpeksów.Tzn w lumpkach też można bardzo fajne rzeczy w dobrym stanie kupić,ale niektóre bywają bardzo zmęczone.Kupuje też na stronie szafka.pl i tam też mają fajne ubranka.Myślę czym tu odświeżyć białe ubranka które są szare.Macie jakieś sposoby?

MONIEK 2 minione dni spędziłam na lataniu z nimi po lekarzach i po Matce Polce - ręce dzisiaj z kręgosłupem to chcą mi odpaść :-)
A ja w ciąży miałam super włosy - grube , błyszczące, nie wypadały....a teraz to przy myciu 2 garście wyjmuję z sitka i drugie tyle przy czesaniu

Tak Moniek własnie napisałam,że te pojedyńcze sztuki można kupić w super stanie,a te mega paki to już chybił trafił.Nie mają nigdzie te ubranka dziur,ani plam,ale są mocno zmęczone kolorystycznie,głównie biel.Ostatnio w komisie dziecięcym kupiłam trochę fajnych ubranek w bdb stanie jak wracałam od lekarza.Na razie chyba mi starczy.Zresztą muszę wszystko policzyć.

Tossa ja w pierwszej ciąży miałam super włosy,a teraz bardzo brzydkie się zrobiły

reklama
gdybym mogla chodzic po lumpeksach to juz bym napewno wiecej ubranek miala ale niestety:-:)-(
lilly powiem ci ze ja nigdy nie trafiłam na jakis super wybielacz wiec ciezko powiedziec

Do góry