reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

kochana pij miętę bo dziala rozkurczowo ja tez pije codziennie 2
co do pimafucin to na mnie tez nic nie podziałalo a kosztuje bardzo duzo

reklama
Zgadza się pimafucin drogi i też na mnie nie działa.Niby dwa dni lepiej a potem znów to samo.Do niedawna mieszkaliśmy w Gdańsku,a od jakiegoś czasu mieszkamy w Malborku.Także herbatki razem nie wypijemy bo za duża odległość nas dzieli :-) Mam na imię Ewa jakby co :tak:

wiem kochana zwe mieszkasz daleko odemnie widze ze pomorskie ale dokladnie nie wiedzialam gdzie zapytalam tak z ciekawosci w Gdansku mieszkac to rewelacja a w Malborku jeszcze lepiej -piekne tereny
do juterka dziewuszki:-):-)

Donka ja juz wstawalam fotki mojego przystojniaka i mojej laleczki, przedapilas:p

Zaraz musze obczaic Twoje maludy:tak: u mnie tez nie jest latwo z mala- troche robi sceny, ofochana jakas lazi, choc niby prxytula je, glaska, oglada w lozeczku, ale czasami jak walnie jakims tekstem to nic nie wiadomo:szok: ale z 2 strony jest uchachana, bo juz jestem na pelnym biegu, moge ja podnosic, odbierac, wychodzic na spacerki, wiec sie dziecina cieszy, ze w koncu z matki jakis pozytek:-D

Agatka u mnie w chacie wszyscy po kolei z rodziny juz byli na dyzurze:-D powiem Ci, ze dobrze mi w tej konfiguracji, samemu byloby hardkorowo, a po co sie zajezdzac, jak tesciu na emeryturze i chetny do pomocy:tak:

Ale sie peknie na dworku robi- dziewczynki idzie wiosna:happy::happy::happy:

Yummy jak ja mogłam przegapić foty,zaraz zalukam na Twoje wpisy:-)Ja jeszcze męcze się ze szwami,tyłek mnie boli i siedzieć nie mogę,ale może jutro położna łaskawie się pojawi i mi ściągnie.Właśnie jak u Ciebie z karmieniem,bo ja jade na mm i cycu,ale z piersi troche słabo idzie i głodomory się nie najadają.
Teraz wszystkie 3moje Gwiazdy śpią i mam chwilkę na popisanie a później troche tuli tuli z mężusiem(narazie tylko tyle):-)

jeeeee male gnojki nareszcie spia:-) wyprobowalam nowy sposob (zostalam sama w chacie i dwie drzypapy)- wzielam dwojke na rece na odbicie- 5 minut i kimaja jak aniolki:happy:

Widzialam Twoje kruszynki- boskie:) i wydaje mi sie ze podobne do Gabryni:tak: i mega do siebie podobne wydaje mi sie, nie?:) ale superowo!!! a moje - tez sa podobne, jak im sie przyjrzec, ale jednak zupelnie inne;-)

Ktos pytal o laktator- mam Medele Mini Electric- daje rade bez problemu w tym momencie odciagam z dwoch piersi okolo 180 ml ale poczatki byly kipskie- na nawal swiety boze nie pomoze- sciagalam recznie, bo piersi mialam jak kamienie.

W szpitalu karmilam dwojke cycem Doncia, potem w chacie juz mm +cyc, a teraz tylko mm i dopajanie, a melko sciagam i wylewam, bo bralam leki i nie moglam karmic, ale jutro zaczynam z powrotem, bo leki odstawione. Zobaczymy co z tego bedzie, kurde na razie 1,5 h spedzam na karmieniu godzinka przerwy i dalej jechana:szok: i tak bez przeryw dzien i noc jeeeeeeeeeeee:szok:

Dzień Dobry Dziewczynki:-)
Nie śpię od godz 1:50...co zrobić, jedna noc przespana, druga nie....loteria.
Yummy, donka dzielne z Was Mamusie....dacie radę, z Waszych postów przebija entuzjazm i widzę, że już ogarniacie sytuację.
Yummy karmić dwójkę tylko cycem....szacun Kobieto:-)
Ja już nie mogę się doczekać swoich Gwiazdek....właśnie mnie skopały:tak:
mati Ty masz chyba dziś wizytkę....trzymam kciuki. Ja w środę na swoje pierwsze w życiu KTG:-)
Dobra ide spróbować zasnąć....zjadłam kanapki, napiłam sie gorącej herbatki i może się uda:happy:

reklama
Dziewczyny - mam do Was pytanko , a raczej chcę przeprowadzić mały sondaż ;-)
Czy gdyby były w ofercie na allegro pieluchy jak na zdjęciu poniżej- ręcznie obszywane - to czy skusiłybyście się na ich zakup ? jeśli tak to jaka cena za sztukę byłaby dla Was satysfakcjonująca ? :-)
I czy jeśli byłyby w ten sam sposób obszyte takie mniejsze pieluszki - szmatki do podkładania pod brodę przy karmieniu lub żeby położyć sobie na ramię do odbicia itp - to czy również znalazłyby zainteresowanie ?
Bardzo bym Was prosiła o odpowiedź - będę niezmiernie wdzięczna :-)
53d7a3e66140cc61.jpg

Do góry