reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
a no wlasnie lily co jak mezus do pracy wroci?musisz sie oszczedzac...
mati nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze!mnie stres bierze przed wizyta ale tylko dlategi,ze siedzi tam tak rozwalona kobieta w recepcji ze ostatnio godzine ktg moim malym robila i...nie zrobila a ogolnie 2,5h czekalam na swoja kolej...myslalam ze tam urodze:/

lilly-to faktycznie stresujace gdy cos idzie nie po naszej mysli.zaufaj lekarce i zrob prenatalne,bo lepiej wiecej niz mniej.bedzie dobrze kochana i oszczedzaj sie.
mati -ja z calym sercem z toba przed jutrzejsza wizyta.moja za tydzien a juz mam okropnego stresa.powodzenia.
ja dzisiaj przegielam z wysilkiem i dostalam jakiejs kolki.nie wiem moze od wysilku a moze dlatego,ze wypilam napar z pokrzywy i cos mnie zaczelo kluc.az sie przestraszylam.

hehe no ja grzecznie lezałam cale a tyg w łózku wiec moze pochwaly zbiore
ps.chyba pozbylam sie grzyba ale to jeszcze jutro ginka zajrzy ale co sie okazjue pomogly mi globulki za 4 zl a nie te co poprzednio bralam za 40 zl

wiolka a ty wiesz ze nam kobitom w ciazy nie wolno pic ziół
troche informacji zasiegnelam od mojej siostry która nie chwaląc sie jest mgr farmacji i studiuje biologie med.
wiec zawsze cos tam mi podpowie

mati-a ja wlasnie wyczytalam w tym madrym intern.,ze ciezarne moga pic pokrzywe,bo to dobre na zelazo.ale chyba nie bede kombinowac i zostane przy samych buraczkach-ja to zawsze przedobrze.do jutra dziewczyny.

a mati iprosze zapytaj swojego gina o mycie miejsc intymnych-nie wiem czy rezygnowac z plynu-ale to czym mam myc te miejsca.mydlem to jeszcze gorzej.

reklama
Dziewczynki mój jutro wraca do pracy.Niestety,ale ktoś musi zarabiać.Będę musiała sobie jakoś poradzić i trochę wstać.Ktoś tam nam obiecywał pomoc,ale na obietnicach się skończyło.
Co do ziółek to też mam wiedzę,że tak naprawdę nie wiadomo jak zioła działają w ciąży.Ale ja czasem piję herbatkę miętową,albo koperkową.

Miałam Wam mówić,że upławy od kilku dni mam bardzo obfite.Teraz zapisała mi nystatyne bo pimafucin nic na mnie nie działał.

Ostatnia edycja:
Do góry