reklama
AGATA777
Fanka BB :)
Moje samopoczucie do luftu,pobierali mi wymaz z szyjki bo mam plamienia .
Dzieci ważą po 1650.Malutka miała przetaczaną krew.
Agatka trzymaj się dzielnie. Jak na ten tydzień urodzenia to maluszki już bardzo ładnie ważą. I najważniejsze, że w szpitalu mają dobrą opiekę. A Malutka miała anemię, że przetaczali krew? Pewnie wyjdziecie do domku jak dzieciaczki bedą ważyły ok 2 kg.Moje samopoczucie do luftu,pobierali mi wymaz z szyjki bo mam plamienia .
Hm....i skąd te plamienia. Trzymam za Was kciuki
oleniolek
witajcie dubeltowe mamy
pozwolę się wtrącić bo widzę, że temat wózków na topie ;-)
Mam do sprzedania bardzo fajny, lekki, wąski i funkcjonalny wózek po moich córeczkach Firstwheels.
Zainteresowanym chętnie odpowiem na wszystkie pytania i wyślę więcej zdjęć na maila.
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...i-inne-gadzety-36704/index63.html#post8253910
Tym czasem życzę spokojnej ciąży
pozwolę się wtrącić bo widzę, że temat wózków na topie ;-)
Mam do sprzedania bardzo fajny, lekki, wąski i funkcjonalny wózek po moich córeczkach Firstwheels.
Zainteresowanym chętnie odpowiem na wszystkie pytania i wyślę więcej zdjęć na maila.
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...i-inne-gadzety-36704/index63.html#post8253910
Tym czasem życzę spokojnej ciąży
andzia25
Witam:-) Mam do was pytanko: dzisiaj robiłam sobie morfologie i wyszło mi że poziom leukocytów wzrósł mi do ponad 17 i trochę się zaczełam martwić bo mój lekarz mówił mi że dopółki poziom nie podniesie się do 17 to jest to uznawane jako norma a że powyżej staje się to groźne. Dodam że CRP mam w normie. Czy któraś miała tak jak ja albo czy któraś orientuję się czym to może grozić i czym to może być spowodowane?
reklama
karola2112
dziewczyny co do wózków to większość wózków 1 obok 2 ma od 76 do 79 i na prawde mieszcza sie we wszystkie drzwi 80 wiec te 2cm to nie powód do zmartwień
jesli chodzi o wózki 1 za 2 to niestety nie polecam abc zoom-a tutaj bardziej pod kątem juz wiekszych dzieci w spacerówkach niestety jest to już wiekszy ciężar i zaczyna być trudno wjechać ot tak sobie na chodnik ogólnie wg mnie prawda jest taka że nie ma idealnego 1 wózka i trzeba niestety liczyć się z tym że w końcu trzeba bedzie go zmienic na inny
jesli chodzi o wózki 1 za 2 to niestety nie polecam abc zoom-a tutaj bardziej pod kątem juz wiekszych dzieci w spacerówkach niestety jest to już wiekszy ciężar i zaczyna być trudno wjechać ot tak sobie na chodnik ogólnie wg mnie prawda jest taka że nie ma idealnego 1 wózka i trzeba niestety liczyć się z tym że w końcu trzeba bedzie go zmienic na inny
Podziel się: