reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczynki Marcelinka i Jan przesyłają buziaki dla cioć. 1330597697320.jpg1330597740603.jpg

reklama
To nie dobrze Agata,że samopoczucie nie za bardzo :no: I jeszcze to przetaczanie krwi u małej.Mam nadzieję,że coraz lepiej u was będzie.Mówią coś lekarze jak długo jeszcze maluszki będą w szpitalu?

Moje samopoczucie do luftu,pobierali mi wymaz z szyjki bo mam plamienia .
Dzieci ważą po 1650.Malutka miała przetaczaną krew.
Agatka trzymaj się dzielnie. Jak na ten tydzień urodzenia to maluszki już bardzo ładnie ważą. I najważniejsze, że w szpitalu mają dobrą opiekę. A Malutka miała anemię, że przetaczali krew? Pewnie wyjdziecie do domku jak dzieciaczki bedą ważyły ok 2 kg.
Hm....i skąd te plamienia. Trzymam za Was kciuki

Witam:-) Mam do was pytanko: dzisiaj robiłam sobie morfologie i wyszło mi że poziom leukocytów wzrósł mi do ponad 17 i trochę się zaczełam martwić bo mój lekarz mówił mi że dopółki poziom nie podniesie się do 17 to jest to uznawane jako norma a że powyżej staje się to groźne. Dodam że CRP mam w normie. Czy któraś miała tak jak ja albo czy któraś orientuję się czym to może grozić i czym to może być spowodowane?

reklama
dziewczyny co do wózków to większość wózków 1 obok 2 ma od 76 do 79 i na prawde mieszcza sie we wszystkie drzwi 80 wiec te 2cm to nie powód do zmartwień:)
jesli chodzi o wózki 1 za 2 to niestety nie polecam abc zoom-a tutaj bardziej pod kątem juz wiekszych dzieci w spacerówkach niestety jest to już wiekszy ciężar i zaczyna być trudno wjechać ot tak sobie na chodnik:no: ogólnie wg mnie prawda jest taka że nie ma idealnego 1 wózka i trzeba niestety liczyć się z tym że w końcu trzeba bedzie go zmienic na inny

Do góry