reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Wózek który ja chcę kupić czyli abc desing zoom czyli spacerówka+gondolki+foteliki to koszt ok 5tyś nie licząc foli przeciwdeszczowej,parasolek i śpiworków na zimę.Także suma taka,że nowego raczej na pewno nie kupię.No i taki wózek zostanie pewnie z nami do końca bo spacerówka jest bardzo fajna.Nie będę później nowej kupowała.Jeśli nie trafię używanego w dobrym stanie to ew.kupimy nową spacerówkę abc desing a gondolki i foteliki dokupimy używane.Gdyby ktoś nie wiedział jaki to wózeczek to podaje linka
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: ZOOM 2012 wózek głęboko-spacerowy + 2 foteliki Maxi Cosi PEBBLE

reklama
wózek rewelacja ale niewiem czy on troszke nie za duzy?
widzialas go na zywo w sklepie czy to bedzie zakup przez internet?
ja takiego napewno nie kupie bo to dla mnie zdecydowanie za drogo

Czasami można trafić na krótko używany wózek na gwarancji,ale raczej nikłe szanse.Ale nie można też z góry zakładać,że wózek będzie się psuł.

mati widziałam na żywo bo zdaję sobię sprawę,że w necie wszystko wygląda inaczej.Wypróbowałam i już wiem na pewno,że taki bym chciała.Nie jest duży moim zdaniem.Nowy strasznie drogi z gondolami i fotelikami a używany w dobrym stanie można trafić za 1700-2400 zł

Ostatnia edycja:
mati ja już wcześniej pisałam,że podobają mi się tańsze,ale niestety albo za szerokie,albo za duże ogólnie,albo mało funkcjonalne.Ja praktycznie będę sama sobie musiała radzić wynosić i wnosić wózek na spacer więc musi być funkcjonalny.Nawet żaden sąsiad nie pomoże bo w porze spacerków wszyscy są w pracy,a mój mąż wiecznie w delegacjach dlatego wybór padł na ten wózek.Chyba,że coś innego w dobrej cenie wpadnie mi w oko :-) Nowego abc zooma na pewno nie kupię bo zwyczajnie mnie nie stać,a nie mam tak dobrze,że dziadkowie się dołożą bo mają już tyle wnuków,że by emerytury nie starczyło hehe :-D

lily nowy wózek. wagą 13 kilo z tego co pamietam. obejrzyj sobie mi sie wizualnie duzo bardziej podoba niż zoom, ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje:)
widzę, że wagowo tez jogger wygrywa:)

lilly rozumiem cie doskonale jak dobrze pamietam to mieszkasz na 4 pietrze !!!!!!ja tam na 1 i tesciowa pod nosem która juz na emeryturce i nie ma co robic wiec to tez inna sprawa
moi dziadkowie juz szaleja bo to pierwsze beda prawnuki

reklama
Magda no jest wózkarnia,ale z tej wózkarni sąsiedzi chyba już dawno zrobili coś innego.Tego baby joggera niestety nie widziałam na żywo.Byłam ostatnio w Gdyni w bobo wózki,ale bardzo mały wybór.Choć w internecie mają duży wybór bliźniaczych.Może pojedziemy jeszcze do Mama i Ja zobaczyć.

mati nie ja nie mieszkam dzięki Bogu na 4-tym piętrze.Kiedyś mieszkałam,a teraz na drugim,ale to i tak trzeba się wdrapać z wózkiem :-)

Do góry