reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

no wlasnie zabraklo jednej na liscie:D nie przejmuj sie toliveistodie
user-online.png
czasem mozesz mnie wyprzedzic dzieli nas tylko jeden dzien:D

powiedzcie mi ile kupujecie pieluszek na start?i jednorazowe tylko czy tetrowe tez?
i drugie pytanko co do karmienia w razie "W" kupujecie jakies mleko w proszku czy dopiero jak okaze sie ze piersia nie mozecie karmic?
moze glupie pytania ale nie mialam nigdy do czynienia z malymi dziecmi to wiecie bedzie wesolo;)

Spoko, nie gniewam się :) - mnie i tak chcą rozwiązać w 37 tygodniu, więc może będzie wcześniej :)

reklama
No tak Moniek jak jeszcze doliczyć folię i parasolki na lato a potem śpiworki na zimę to już całkiem niezła sumka wychodzi za ten wózek :-) ale o tyle dobrze,że można sobie kompletować i kupować po kolei.Używany abc desing z gondolami i fotelikami widziałam za 1800-2400.Może za jakiś czas trafi mi się jakiś używany w miarę dobrym stanie.:tak:

toliveistodie a ten baby jogger ile ma szerokości,bo widzę właśnie,że mamuśki go sobie chwalą.

Ostatnia edycja:
agata ja jeszcze niewiem jak z pieluszkami napewno bede kupowac tetrowe tez
moj mąż juz dostał talony na swieta i odlozylismy je wlasnie na pampersy bo napewno bedzie potrzebna duza ilosc
ale poki co jeszcze o tym nie mysle moze pod koniec marca po połówkowym zaczne zakupy

o boze mi to jeszcze tyle brakuje ze nawet na liste sie nie zalapalam:-:)-(
Nic się nie martw przyjedzie ten czas że będziesz pierwsza na liście ja tylko zrobiłam taką liste dwudziestego tygodnia
TOLIVEISTODIE przepraszam że cię ominełam ale cofnełam się tylko cztery strony do tyłu imoże nie zauważyłam i to ty jesteś po AGACIE88 jeszcze raz sorki

Ostatnia edycja:
no wlasnie zabraklo jednej na liscie:D nie przejmuj sie toliveistodie
user-online.png
czasem mozesz mnie wyprzedzic dzieli nas tylko jeden dzien:D

powiedzcie mi ile kupujecie pieluszek na start?i jednorazowe tylko czy tetrowe tez?
i drugie pytanko co do karmienia w razie "W" kupujecie jakies mleko w proszku czy dopiero jak okaze sie ze piersia nie mozecie karmic?
moze glupie pytania ale nie mialam nigdy do czynienia z malymi dziecmi to wiecie bedzie wesolo;)
ja mleka nie kupuje, jak cos zawsze ktos dokupi, a na stanie szpitala tez jest.
co do pieluch, nie mam zamiaru uzywac tetrowy na dupke, tylko w razie ulania np, mam 20 sztuk:)

Spoko, nie gniewam się :) - mnie i tak chcą rozwiązać w 37 tygodniu, więc może będzie wcześniej :)
a dlaczego tak cca rozwiązac twoja ciążę?

moniek podobno wody płodowe maja słodkawy zapach.

Ja też kupiłąm 20 tetrowych do ulewania np. Kupiłam jeszcze ok 10 szt flanelowych, żeby położyć dzieciątko, albo na przewijak.
A z jednorazówek kupiłam pampersy new born i huggisy. Zobaczymy, które nam podpasują.
A mleko to się zobaczy....zależy czym będą w szpitalu dokarmiać(jeśli będą) i co lekarze zalecą.

toliveistodie a ten baby jogger ile ma szerokości,bo widzę właśnie,że mamuśki go sobie chwalą.

Wymiary: Waga:
- długość: 109cm 13kg
- szerokość: 67cm
- wysokość: 100cm
- średnica kół p/t: 20/30cm

http://www.youtube.com/watch?v=wIMb-NPjApE - tu jest fajny filmik, po angielsku, ale fajnie zaprezentowany

reklama
Do góry