reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
doczytałam..leżę w łóżku z kompem na kolanach i już plecy czuję, ale może jeszcze trochę wytrzymam..

enaflo - pamiętamy i czekamy, aż już Ci będzie łatwiej i będziesz miała więcej czasu na pisanie.Zaglądaj do nas kiedy się da. A co do suszarki, to pamiętam z pierwszą córką:-)działa niezawodnie:-) (tak na marginesie, mamy po raz pierwszy - pamiętajcie, ze jest taki sposób na szybkie usypianie i uspokajanie). A powiedz jeszcze - na te kolki próbowałaś Sabsimplex, ten oryginalny? Pozdobno skuteczny
donka - no mistrzostwo świata:-)drugą córcię urodziłaś chyba jeszcze szybciej niż Yummy..Wieeeeeeelkie gratulacje, trzymajcie się z dziewczynkami zdrowo i czekamy tu na Was:tak:
Lilly - trzymam kciuki za wizytę.Odezwij się jak będziesz po.
agucha 1986 - tez kciukasy za Was.
mati 84 - no wiesz co? tesknić za prasowaniem:szok: ale czasów doczekałyśmy ha, ha:-D ale rozumiem Cię 100%
Agata88 - eh..po tabletkach serducho wali i ręce drżą, tak jakbym przestała panować nad ciałem..beznadziejne uczucie..jakby już nic co ze mną się dzieje ode mnie nie zleżało..do tego schiza na maksa,leżę i ryczę (to nie wiem czy po tabletakach, czy tak ogólnie mi się złożyło)..do tego mąż jakby nic nie widział, siedzi przed kompem i nawet słowem nie zapyta, do tego przeziębienie i katar z nosa i w ogóle..mam dość..ale dziękuję że zapyatałaś Kochana..

-tak jedynie sab simplex pomaga z różnych kropelek i tego się trzymamy

no ja jestem..czekamy na info od lilly, tak? oj, termometr mam pod pachą i mi się jakoś źle pisze..
a dziewczyny, teraz po donce to która następna do porodu?

reklama
Do góry