reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny już jestem.Ginka wypisała mi skierowanie do szpitala na oddział patologi,ale ostatecznie uprosiłam ją,że chciałabym zostać w domu bo muszę zorganizować opiekę nad córką itd.Zgodziła się pod warunkiem ewidentnego leżenia.Tylko siku i leżeć.Mój mąż wziął kilka dni wolnego,a dalej zobaczymy co będzie.5-go znów wizyta.Dzieci mają się dobrze,ten mniejszy bliźniak dogonił wagą drugiego,ale mam niestety niepokojące skurcze.Także leki i leżeć,a jakby ból taki silny znów się pojawił to wzywać pogotowie.
Dbajcie o siebie dziewczynki,dziękuję za zaciśnięte kciuki.Boję się jak to będzie :-(
Od Donki na razie nowych wieści nie mam,ale jak coś napisze to dam Wam znać.
A jak tam agucha po wizycie?
Aimee jak Twoje samopoczucie?

Ostatnia edycja:
reklama
lilly dobrze, ze jeden maluch dogonił wagowo drugiego. Kurna te cholerne skurcze....co na nie bierzesz? I jak Twoja szyjka?
Jeśli leżenie ma pomóc to leżeć plackiem i tyle. Musi być dobrze. Trzymaj się dzielnie.

Moniek póki co ginka kazała brać duphaston,no-spę,relanium,Aspargin.Za 5 dni się okaże co dalej.Garść leków znów muszę brać.Mam nadzieję,że to dzieciaczkom zbytnio nie szkodzi.Szyjka póki co ma się całkiem dobrze.Ginka była pewna,że jest krótsza.ale powiem Wam,że te bóle brzucha ze skurczami miałam mega.Na razie tylko trochę mnie boli.

Agata zgadza się,że dla maluszków wszystko.Szkoda mi starszej córki,że nawet nie mogę się nią zająć.Ale dobrze,że mąż dostał kilka dni urlopu,a co dalej to zobaczymy.

Ostatnia edycja:
mati mam taką nadzieję,że będzie dobrze,ale nie będę ukrywała,że się boję,że np urodzę przedwcześnie tfu tfu....!! Ja już leżałam,ale mogłam trochę chodzić,a teraz nic.Jeśli to ma pomóc to jakoś damy radę.Piszę,że damy bo ta sytuacja dotyczy nie tylko mnie,ale też mojego męża i córeczki.

kochana nadrobisz zaleglosci ze starszą córka jak urodzisz
tez bralam na początku ciazy duphaston
oszczedzaj sie kobieto ile mozesz ,ja tez leze plackiem
jak bedziesz sluchac lekarza to wszystko dobrze sie skonczy lekarz wie co robi

reklama
Do góry