reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
lilly lekarz cię zobaczy i wszystko będzie dobrze, inaczej być nie może więc spokojnie, powodzenia :-)

donka gratulacje, dzielna dziewczynka super, masz już swoje dwa szcześcia na świecie - niech rosną zdrowe i duże :-)

ja dzisiaj też jakaś taka nerwowa jestem to pewnie przed wizytą, nie dopuszczam innej myśli do siebie jak takiej że wsio w porządku ale mimo to się boję...byle do 17 :tak: kciuki mile widziane :-)

no oczywiscie ze trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci
kurde dziewczyny my to sie mamy cholera jasna
jak urodze to sie napije jak cholera raz a porzadnie a pozniej przystapie grzecznie do karmienia:-D:-D

agucha kciuki zacisniete

mati ja chyba zrobie tak samo...im blizej konca tym coraz czesciej martwie sie zeby donosic.W nocy to zdychalam z tym brzucholem ale za tydzien wizyta na szczescie...chlopaki czuje ze juz ciasno maja w swoim domku no i mi tez coraz gorzej z tym brzucholem.No ale wiem juz ze dlugasne beda za tata;) wiec jak mi sie przeciagaja nie jest przyjemnie

Ogromne gratulacje dla naszej donki. Mam nadzieję, że maluszki leżą tylko na chwilkę w inkubatorkach i wszystko jest ok.
magda-gdańsk ja tez mam wizyty co 2 tygodnie. Za tydzień we wtorek widzę się z moim ginem i moimi serduszkami:-)

Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizytki.
I wszyskie watkowiczki proszę myśleć optymistycznie:tak:. Wiem, że nasze ciąże do łatwych nie należą i stresujemy się podwójnie ale trzeba myśleć, że donosimy, urodzimy zdrowe dzieciątka.
Szczęśliwe mamy to szczęśliwe dzieci:-)

Ostatnia edycja:
agata mi juz tez z dnia na dzien brzuszek coraz wiekszy sie robi i mam takie wrazenie jak bym coraz wiekszy miala ucisk na pecherz
tez mam wizytke za tydzien i modle sie zeby bylo z szyjka ok
caly czas leze i tylko do wc wstaje chcem te dzieci donosic tobie o wiele mniej zostalo do konca mi jeszcze polowa masakra

dziewczyny czasami czuje sie jak inwalida normalnie
a dzis snilo mi sie ze urodzilam sliczne dzieci ale byly bardzo chudziutkie i malutkie

mati najgorsze to lezenie tak to by przelecialo raz,dwa...chociaz tak jak dzisiaj myslalam i tak szybciutko wiekszosc ciazy przeleciala z predkoscia swiatlo mimo ze nie bylo latwo i z reka na sercu musze przyznac ze zaledwie kilka tygodni czulam sie swietnie i moglam powiedziec ze super jest byc w ciazy!
Tak to kiepsko,ale zobaczysz ze przeleci teraz tak sobie pomarudzic musimy ale juz niedlugo urodizmy i bedzie super.Jedno jest pewne maluszki zrekompensuja wszelkie niedogodnosci ciazowe:)

Wiesz staram sie tak optymistycznie to ponoc pomaga;D
Ciekawa jestem jak to z karmieniem bedzie czy piersia sie uda i czy dwa naraz kurcze nigdy nie karmilam to zupelnie nie wiem co i jak:D

ja pojecia tez nie mam o karmieniu :sorry: to moja pierwsza ciaza i odrazu takie wielkie wyzwanie
tez staram sie myslec ze bedzie dobrze, najgorsze ze wiekszosc czasu siedze sama w domu i zadreczam sie roznymi myslami

no wlasnie zebym mogla chociaz po domu chodzic ewentualnie jskies prasowanie czy cos innego a tu dupa ukladam puzzle i to codziennie po trochu bo za duzo na siedzaco to tez nie wskazane

reklama
laski cieszcie sie, że to wasza pierwsza ciąża, z dwulatkiem, niestety nie da sie leżeć..a obiad trzeba ugotować i sie pobawic..
leżcie ile się da:) juz nigdy nie będzie wam dane takie lenistwo:) wiem, że łatwo nie jest, ale cdo zrobić.

Do góry