Agata ja brałam biofer,ale zmieniłam na inne z większą zawartością żelaza.Także biorę to co wyżej napisałam a te soczki itp to obowiązkowo codziennie Ja do pracy raczej prędko nie wrócę także nie myślę o żłobku.Też mi się wiosna już marzy.Ja wiosną zawsze budzę się do życia :-)
reklama
ja tak myslalam jak macierzynski mi sie skonczy,zeby wrocic ale na pol etatu.Nie jest to u mnie mus ale tak planuje a zobaczymy jak to bedzie w praktyce
Ja mam termin na 15 maja oczywiscie jesli bede dzielna jak donka i prawie do konca donosze (osobiscie licze na porod bardziej w kwietniu)
Wiecie co powiem tak szczerze nie mialam pojecia ze ciaza moze tak zmienic zycie jak pomysle,ze jeszcze niedawno wstawalam o 5 bieglam do pracy,pozniej cwiczylam,gotowanie obiadu,nauka albo jakies wyjscie wieczorem,spac to o 1,2 w nocy i na wszystko mialam sile i checi.A teraz ciagle zmeczona nic nierobieniem masakra
Ja mam termin na 15 maja oczywiscie jesli bede dzielna jak donka i prawie do konca donosze (osobiscie licze na porod bardziej w kwietniu)
Wiecie co powiem tak szczerze nie mialam pojecia ze ciaza moze tak zmienic zycie jak pomysle,ze jeszcze niedawno wstawalam o 5 bieglam do pracy,pozniej cwiczylam,gotowanie obiadu,nauka albo jakies wyjscie wieczorem,spac to o 1,2 w nocy i na wszystko mialam sile i checi.A teraz ciagle zmeczona nic nierobieniem masakra
Cześć Dziewczyny
Aż się boję coś napisać cobym nie została zlińczowana
;-)Seks nie pomógł,głaskanie brzucha też nie,więc nasuwa się jeden wniosek-jestem z kosmosu!
Wiem,wiem miało mnie tu nie być,ale nie mogę się powstrzymać-nudzi mi się strasznie.Gabi swoje baje ogląda,a ja snuje się po domu jak widmo.
Jeśli chodzi o wyjazdy,o rety kiedy to było-teraz tylko na wykłady jeżdzę się odchamić,a witaminki łykam sobie prenatal,tylko z moją sklerozą to zdarza się,że zapomnę
Aż się boję coś napisać cobym nie została zlińczowana
;-)Seks nie pomógł,głaskanie brzucha też nie,więc nasuwa się jeden wniosek-jestem z kosmosu!
Wiem,wiem miało mnie tu nie być,ale nie mogę się powstrzymać-nudzi mi się strasznie.Gabi swoje baje ogląda,a ja snuje się po domu jak widmo.
Jeśli chodzi o wyjazdy,o rety kiedy to było-teraz tylko na wykłady jeżdzę się odchamić,a witaminki łykam sobie prenatal,tylko z moją sklerozą to zdarza się,że zapomnę
mati ja brałam witaminy femibion,ale to dlatego,że gin mi je tak polecała.Ogólnie widzę,że większość ginekologów je poleca,chyba mają jakieś profity ze sprzedaży tego femibionu.Teraz przeszłam na vita-miner prenatal a do tego jest 30kapsułek DHA i ogólnie skład ma bardzo dobry.Dla mnie lepszy od femibionu i wychodzi taniej.:-) Co do sukienek to nie przepadam.Dostałam kilka fajnych ciążowych od koleżanki,ale nie wiem czy założę.Ostatnio najlepiej chodzi mi się w leginsach.Może kupię jakieś używane od kogoś spodnie ciążowe bo nowych się nie opłaca,chyba,że jakieś tańsze.Jest na co odkładać kasę także nie zamierzam wydawać góry kasy na ubrania ciążowe:-) Póki co jak dla mnie opcja leginsy i tuniki ;-)
Ostatnia edycja:
Donka kobieto niczym ze stali,medal powinnaś dostać Jakby było bliżej to bym przyjechała do Ciebie trochę Cię podenerwować to może by zadziałało.Idź gdzieś do wysokiego budynku i po schodach spacer w górę i w dół ;-)
lilly ale te ciuszki ciazowe naprawde nie sa teraz takie drogie
ja pamietam 5 lat temu jak kolezanka kupowala sobie to placila chyba ok 130 zl za spodnie jakas tunika ok 80zl a teraz na allegro wypatrzylam za 45 zl spodnie czarne uniwersalne dresowe za 27 zl
u nas tez niezbyt ciekawie ja nie pracowalam zanim zaszlam w ciaze wiec kasy nie mam zadnej zasilek juz sie skonczyl i tak to jest
ja pamietam 5 lat temu jak kolezanka kupowala sobie to placila chyba ok 130 zl za spodnie jakas tunika ok 80zl a teraz na allegro wypatrzylam za 45 zl spodnie czarne uniwersalne dresowe za 27 zl
u nas tez niezbyt ciekawie ja nie pracowalam zanim zaszlam w ciaze wiec kasy nie mam zadnej zasilek juz sie skonczyl i tak to jest
reklama
kurcze donka wez jedz do szpitala i powiedz,ze nie wyjdziesz do poki nie urodzisz nie ma jakis jeszcze innych metod wywolania porodu?moze goraca kapiel albo wlasnie pobiegaj po schodach.No czas juz na Ciebie kobieto!za to maluchy pewnie beda duze no i odrazu do domku je dostaniesz super!Ale jak do 40 skonczonego nie urodzisz to pojdziesz do szpitala co??
Podziel się: