reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

uciekam juz dzis dziewczyny zycze wam miłej nocy i przyjemnych snów jutro pewnie znowu beda jakies ciekawe tematy:-):-)

donka jutro juz ciebie na forum nie chcem widziec maszerowac do szpitala rodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

reklama
witajcie wszystkie podwojne mamusie zycze wam zeby dzien byl bardzo milutki
lilly jesli moge podzielic sie z toba miom doswiadczeniem to powiem ci ze wczoraj lezałam ok 1 godz z nogami do góry ale bardzo wysoko i odpukac nie mialam o dziwo zadnych twardnien w nocy moze to cos pomoze?
moze to dobry znak?
a jak twój brzusio?

Dzieńdoberek kobietki :-)

mati jeżeli chodzi o twardnienie to wczoraj popoludniu i na wieczór oczywiście miałam.Teraz póki co jest ok.Po nocy raczej twardnień nie mam.A z tymi nogami do góry to nie próbowałam.Myślałam,że to raczej sposób na skracającą się szyjkę.Ale wypróbuję ta metodę ;-)

Jak tam noc Wam minęła?Ja standard jakieś głupkowate sny,ale o dziwno zgaga tej nocy mnie nie nawiedziła.

Miłego dzionka :-)

lily moze akurat
a propo snów to ja dzis o dziwo mialam mily sen-bylam na wypadzie z kolezankami nad morzem ale bylo fajnie .
moj maz ubolewa ze w tym roku nigdzie nie pojedziemy bo kasy brak noi dzieci beda swiezo urodzone no trudno:-):-)

Ja od ponad sześciu lat nigdzie nie byłam,poza wypadami do rodziny i to czasami.Odkąd urodziła nam sie córka to wszystko się zmieniło:-) a do tego mój mąż ma taką pracę,że raczej ciężko gdzieś wyjechać.Co 3 tyg wraca do domu na 4-5 dni także szanse na jakiś wyjazd są małe.

reklama
oo no w takiej sytuacji to naprawde ciezko cos zaplanowac
my najblizsze wakacje bedziemy spedzac na naszej dzialeczce rekreacyjnej dzieci tam beda mialy napewno super wakacje :-):-) ja to mam w planach po urodzeniu juz tam dzialac uwielbiam kwiaty i ogolnie przyrode (tesciowa bedzie pilnowac maluszków)

Do góry