reklama
mnie tam 100 w talii(ktorej juz nie mam) tez nie dziwi...jestem raczej drobna osoba a 100 przekroczylam jakis czas temu.To kwestia wielkosci malych,ulozenia,ilosci wod plodowych chyba nie mamy na to wplywu tak samo na rozstepy ktos przy 90 cm moze miec rozstepy a przy 130 miec piekna skore.Kwestia elastycznosci,kolagenu a 5% to nasze dzialania typu peelingi,smarowania(tyle zapamietalam z kosmetologii jak studiowalam)
donka powiedz malenstwom ze juz cieplo na dworze moze wyjda
o mati desperados tez moglby byc
donka powiedz malenstwom ze juz cieplo na dworze moze wyjda
o mati desperados tez moglby byc
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
ja tez chetna na desperadosa
a co do obwodu, ja rano mam około 100-102 cm
a co do obwodu, ja rano mam około 100-102 cm
No przez ostatni miesiąc przybyło cm w pasie,ale powiem Wam,że jakoś szczególnie wielkiego brzucha tak na oko nie mam,bynajmniej ludzie mówią,że jest nie duży.u mnie pewnie tak nie rzuca się w oczy jak u niskich osób.Każda ciąża jest indywidualna i każdy brzusio też.Póki co robi mi sie taka piłka jak w pierwszej ciąży i mam nadzieję,że taki kształtny będzie do końca(poza tym jak dzieci będą wystawiać swoje części ciała)Trochę boję się czy nie dopadna mnie rozstępy.Smaruję się kremem ale ja nie wierzę w cudowne specyfiki.To kwestia rozciągliwości skóry.Po pierwszej ciąży nie mam nic,no może kilka na pupie,a jak będzie teraz to nie wiem.Wiecie ostatnio gdzieś wygrzebałam artykuł o największej wadze urodzeniowej bliźniąt i jestem w szoku bo oba razem ponad 15 kg ważyli,ale zmarli.
Ja wklepuję krem na rozstępy jak mi się przypomni miesiąc temu miałam jakieś 92cm w pasie a teraz 101 ale to nie powiedziane,że będzie tak cały czas szybko rósł.Z moją córką w ciąży pod koniec miałam nie wiele większy a ważyła 4260 i nikt nie mógł uwierzyć gdzie ja takiego klopsa trzymałam.Taką wagę wziąć na pół to wychodzą dwa bliźniaki drobnej posturki :-)
reklama
Podziel się: