reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

A jak tam dziewczyny Wasze ząbki?ja mam dwa do leczenia w tym jeden kanałowo :szok: ostatnio mi stomatolog nie dokończył robić bo myślałam,że z fotela wyskoczę.Nigdy sie nie bałam chodzić do stomatologa,ale moja ostatnia wizyta była bolesna,a to nie koniec:no:

reklama
kochana ja swojego męza gonie przed klatkę bo jak palil w dzwiach balkonowych to tez mi smierdzialo bron boze w domu odkąd zrobilismy remont absolutnie nie pozwalam palic a niech marznie ''dziadu jeden''

u nas jak mój wychodzi na dyma to balkon jest zamknięty także nic do domu nie leci:-) jak już pisałam wcześniej u mnie w domu,ani jeden fajek nie był wypalony.I nikt nie ma takiego przywileju.;-)

mati gdzie masz te bóle w okolicach brzuszka?

w okolicach brzuszka tez mam dzidziulki sie rozbrykaly i co chwile cos mi uciska
chociaz odpukac dzis te twardnienia juz nie sa tak czeste mam nadzieje ze to dobry znak a jak ty sie czujesz kochana?masz wizyte dzien przedemna ale bedziemy porami trzęsły

Dopiero zaczną uciskać jak porządnie podrosną:tak:Mi moja córka w pierwszej ciąży pod koniec tak nogi wpychała pod żebra,że oddychać nie mogłam czasami.Ja dziś nawet dobrze się czuję,poza tym,że słabo ciągle mi się robi jak stoję,ale myślę,że jak wyniki mi sie polepszą to będzie ok.To fakt ja za każdym razem mam dużego stresa przed wizytą:tak:

te ruchy są takie przyjemne ze jak tylko zaczynam cos czuc to wyłaczam tv zeby sie wczuc szkoda ze jeszcze tak rzadko je czuje a niech pozniej kopią ile wlezie bynajmniej bedzie wiedziec ze u nich wszystko ok

mati84 tak tak wlasnie tam ten kebab dobry
magda85 no wlasnie znajoma rodzila blizniaczki i jakis glupol powiedzial im ze lekarz prowadzacy nie ma prawa byc przy porodzie...tez tego nie rozumiem:/ a maja tak podobne dziewczyny ze nie moga ich rozroznic tylko po zachowaniu albo gestach ktore juz potrafia podrabiac.Natomiast nie wiem jak to tam dokladnie bylo bo kobitka miala bardzo rzadki przypadek ciazy blizniaczej nawet prace naukowa jakas na temat jej ciazy pisali;)

co do palenia ja tez palilam,w dniu w ktorym dowiedzialam sie o ciazy odstawilam bez problemu tym bardziej ze bardzo zle pierwsze miesiace znosilam,pozniej byl taki okres ze napadow zlosci dostawalam jak widzialam kogos z papierosem a ja nie moglam:D teraz mi to obojetne.Nie zmienia to faktu ze marzy mi sie taki letni wieczor(jak juz nie karmie) gdzie siadam sobie z chlodnym piwkiem i cienkim mietowym papieroskiem...no glupia jestem wie ale co zrobic

reklama
Do góry