hej mati no wlasnie ciaze mam dwuowodniowa dwukosmowkowa-nie wyklucza to jednak ze dzieciatka nie beda jednakowe!bylam troche zdziwiona ale 3 profesorow juz mi to tlumaczylo-jest jakis tam procent ciaz gdzie dochodzi pomiedzy chyba 3 a 7 dniem od zaplodnienia podzialu(czyli z jednojajowcow robia sie dwa osobne)-no i badz tu madra i pisz wiersze do 20 tyg bylam pewna ze beda rozne od siebie i juz a tak faktycznie to nie ma innej metody niz ocena po porodzie. A jeszcze jedna ciekawa sytuacja moga nie byc identyczne ale moga byc jednojajowe-w tym przpadku jak ktos jest bardzo ciekawy jedynie specjalne testy DNA moga to wykazac
Dziewczyny odpoczywajcie jak najwiecej nawet jak wsio jest ok nie warto ryzykowac!wiadomo sa sytuacje ze trzeba cos zrobic ale ja ucze sie na swoich oczywiscie bledach pare razy za bardzo zaszalalam a pozniej cala noc tak zle sie czulam ze sama do siebie mowilam ze glupia jestem i jeszcze jakas krzywde maluszkom moglam tym zrobic...
Dziewczyny odpoczywajcie jak najwiecej nawet jak wsio jest ok nie warto ryzykowac!wiadomo sa sytuacje ze trzeba cos zrobic ale ja ucze sie na swoich oczywiscie bledach pare razy za bardzo zaszalalam a pozniej cala noc tak zle sie czulam ze sama do siebie mowilam ze glupia jestem i jeszcze jakas krzywde maluszkom moglam tym zrobic...