kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy
chyba dzis oszaleje jak mi nie powie kto w moim brzuszku zamieszkuje
Ty juz Kochana nic nie zrobisz, wszystko zrobil Twój mąż...:-)good luck
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy
śliczności malutkie, niech szybciutko rosną i wracają z mamusią do domku, bo wszędzie dobrze ale w domku najlepiej i przy mamusi oczywiście:-)jeszcze raz moje gratulacje :-)to jeszcze dodam kilka zdjęć z drugiego dnia życia szkrabów
Zobacz załącznik 439494Zobacz załącznik 439495
Oliwia Laura
oj rośnie rośnie...widzę sama po sobie jeszcze nie dawno płakałam że brzucha nie mam a teraz z dnia na dzień coraz większytrzymam kciuki za wizytę i za te wymarzone dziewuszki:-), jak byłam w Twoim tc też mialam 85cm, teraz juz 95cm, po 20tc rośnie w oczach heh
no niestety widzę, że to ja wygrywam ranking 22 tydzień leci a ja już 115 cm co to będzie dalej...masakra hehehe ale dobrze jak brzuch rosnący ma być oznaką rosnących bąbelków i zdrowych to niech rośnie a co mi tam zdrowie bąbli najważniejszemati84 ja tez dzisiaj mam wizyte trzymam kciuki za twoja
ahaha ja mam 109 cm w pasie bije was na glowe
Ale słodkie Dziewczynki:-)prosimy o kolejne zdjęcia po następnych odwiedzinkachto jeszcze dodam kilka zdjęć z drugiego dnia życia szkrabów
Zobacz załącznik 439494Zobacz załącznik 439495
Oliwia Laura
A czemu chcesz akurat dziewuszki? pytam, bo tak sobie myślę, że jak pierwsze dzieci to pewnie większosć wyczekiwalaby parki? tak czy siak jak piszą dziewczyny, kochasz każde, ważne żeby zdrowe:-)kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy