narazie cisnienie w miare czyli 110/80 takie mam od poczatku ciazy :-):-)ja na 18 wizyta ale 4 min wczesniej mam byc na KTG tyle ze zazwyczaj facet ma obsuwy wiec moge tam do 21 kwitnac...no ale co zrobic tylko sie nie denerwuj za bardzo ja tak mialam raz to odrazu do szpitala chcieli mnie polozyc ale tlumaczylam ze to przez wizyte a tak to w domu sobie mi kazali mierzyc i zawsze mam za niskie
reklama
trzymam kciuki za wizytę i za te wymarzone dziewuszki:-), jak byłam w Twoim tc też mialam 85cm, teraz juz 95cm, po 20tc rośnie w oczach hehjesli chodzi o obwód w pasie to u mnie 85(jak narazie) brzusio z dnia na dzien wiekszy
czas u mnie zmierzyc cisnienie bo cos czuje ze idzie w góre
to jeszcze dodam kilka zdjęć z drugiego dnia życia szkrabów
Zobacz załącznik 439494Zobacz załącznik 439495
Oliwia Laura
słodkie Kruszynki, jeszcze raz gratuluję:-)
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Agata88 u mnie to samo- dopoki nie bylo ktg- lighcik. Dzwonilam i babeczka na recepcji mowila jakie opoznienie i czekalam maks 0,5 h. Dla odmiany ostatnio kwitlam tam 3h Dzisiaj dzwonie i mowie, ze pierdziele- nie ma szans, zebym tam wyczekala 3 h predzej pani Mariolka bedzie musiala odebrac moj porod:-)`Agata88 nie wiem czy wiesz, ale masz taki sam obwod brzucha jak ja hehe
Klaudia ale slodziaki:-):-) kurcze, a mialo byc 2800 najwazniejsze, ze zdrowiusienkie cale szczescie, ze wszystko dobrze skonczylo
Tossa Ty to jestes Pani domu pelna geba;-) nie wiem, ile fenka musialabym lyknac, by o 3 w nocy robic dzemy Ja to jak Magda Gdansk
Niuleczka u mnie tak samo jak u Ciebie- po 20 tc brzuszek rosl jak na drozdzach, a od 32 tc obwod mi sie nie zmienia
Widze, ze dzisiaj dzien wizyt Mamuski powodzenia, nie stresujemy sie
Klaudia ale slodziaki:-):-) kurcze, a mialo byc 2800 najwazniejsze, ze zdrowiusienkie cale szczescie, ze wszystko dobrze skonczylo
Tossa Ty to jestes Pani domu pelna geba;-) nie wiem, ile fenka musialabym lyknac, by o 3 w nocy robic dzemy Ja to jak Magda Gdansk
Niuleczka u mnie tak samo jak u Ciebie- po 20 tc brzuszek rosl jak na drozdzach, a od 32 tc obwod mi sie nie zmienia
Widze, ze dzisiaj dzien wizyt Mamuski powodzenia, nie stresujemy sie
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
kurde dziewczyny co to zrobic zeby u mnie tez byly dziewuchy
chyba dzis oszaleje jak mi nie powie kto w moim brzuszku zamieszkuje
Mati to nie koncert zyczen najwazniejsze, zeby dzieciaszki byly zdrowe
reklama
Podziel się: