magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Damiana rodziłam naturalnie w 3 godziny maluchy leża główkowo i zastanawiam sie nad porodem SN..Madzia po 34 tc to nie znasz dnia, ani godziny:-) jak rodzilas pierwszego malucha? jak sa ulozone bebusie?
super chłopaki rosna gratuluje synków!Dziewczyny wpadam tylko na chwilę, doczytam Was wieczorem.
Melduje, że wczoraj na połówkowym wyszło wszystko super:-), Dzidziole zdrowe i prawidłowo rozwiniete, na 100% dwóch chłopaków, jeden waży 400gr, drugi 444gr, wszystko maja na swoim miejscu:-)
Faktycznie czuję gorzej Malca z lewej bo on ma lozysko na przedniej ścianie, które amortyzuje kopy. Bardzo sie cieszę i na taką wiadomośc czekałam:-)
mój emuś właśnie smaży krewetki w cieście.....mniam.....a ja siedzę ze śliną do pasa i grzecznie czekam;-)
Yummy a Ty bierzesz jeszcze fenka bo nie pamiętam. Ja mam odstawić w 35 tc i trochę się boję bo skurcze mnie męczą jak go biorę to co będzie jak odstawię zupełnie.....
krewetki..mniam petarda!
możesz dać przepis?
super dzieciaczki bardzo sie cieszę, że przybieraja na wadze kiedy bedzie mogli jeść z butelki?Zobacz załącznik 438813Jasio myśliciel 1400Zobacz załącznik 438814Marcelinka 1360 Przesyłamy buziaki dla forumowych cioć.
jak ty sie czujesz kochana?
niuleczka, myślę, że kazda z nas ma takie myśli, to chyba normalne trzymaj sięSliczności:-), Agatko a jak Ty sie czujesz? psychicznie? bo fizycznie to chyba juz ok?
Yummy, donka, moniek, isskra - jak ja Wam zazdroszczę tego etapu, choc momentami mnie to przeraża:-) Byłam osttanio w galerii handlowej, 95% ciuchów nie dla mnie tylko na chudziaski, w sklepach fajna muzyka i tak mi sie zatęskniło za tymi czasami gdy jeden tel i już byliśmy na imprezie do białego rana....ciekawe czy takie czasy jeszcze wróca, pewnie nie bardzo ale cóż w życiu przyszedł czas na nowe obowiązki i wyzwania tylko momentami odzywa sie taka jakaś próżność. Mam nadzieję, że mnie xle nie zrozumiecie.
u nas wszystko ok młody pospał do 6..nie chciała juz gadzina zasnąć
miłej niedzieli
ps: mati ludzie z 25 lipca sa super hihi sama mam wtedy urodzinki