marchewcia ja bralam fenka 4x1/2 i do tego izoptin 4x1. izoptin mi w zupelnosci wystarczal na drzenia, trzesienie i tetno. propranolol dosc mocno obniza tetno i nie wiem czy lekarz nie przesadzil dajac ci jednoczesnie to i to. moja siostra ma wrodzone podwyzszone tetno i cisnienie , miala robione do tego ekg wysilkowe i inne badania kardiologiczne i tetno normalnie ma tak do 115 . lekarz kardiolog jej powiedzial, ze nie moze brac propranolu bo jest za mocny na takie tetno i lekko podwyzszone cisnienie i bedzie slabla ( w sensie mdlala) bo za bardzo jej obnizy. zacznij najpierw tego fenka z tym izoptinem i zobaczysz jak sie bedziesz czula. zreszta do fenka sie trzeba tak z tydzien przyzwyczaic. ja na poczatku nie dalam rady nic robic tak mnie telepalo, jak trafilam do szpitala to mi kazali odstawic izoptin bo mowili ze magnez z kroplowki mi tetno obnizy i przelezalam tak 4 dni i teraz jem fenka 4x1 bez niczego i daje rade. sporadycznie sie zdarza, ze lekkie drzenie czuje ale za chwile to mija.Kochane, byłam wczorj na wizycie, wyniki dobre, szyjka 31mm zamknięta z obu stron, chłopcy leżą poprzecznie jeden ma główkę po prawej, drugi po lewej, ten co leży da dole jest dość nisko, mam go ponoć w miednicy może dlatego coraz częściej bolą mnie pachwiny i podbrzusze maluchy ważą 1085g i 1122g, kolejna wizyta 25.01, dostałam profilaktycznie fenka 3x1/2, izotropin 3x1 i propranolol 2x1 na obniżenie tętna po fenku, czy któraś z Was brała też ten trzeci lek???
buziaczki dla wszystkich
porusze jeszcze sprawe bolu w pachwinach. moje dziewczyny tez chyba sa nisko jedna w ogole miala glowe wsadzona nie wiem gdzie bo na usg jej nie mogli zlapac wczoraj wlasnie sie przeszlam do sklepu obejrzec wozki i jak wrocilam to myslalam , ze kosc lonowa mi pekla taki bol , ze ledwo z lozka wstawalam i siadalam. tez tak macie? moze mi tez juz gdzis wpadly bo normalnie, az ciezko mi bylo wczoraj chodzic jak jakis paralityk. marchewcia gin ci nie mowil czy takie ulozenie w miednicy czyms grozi? i w ogole jeszcze mam stresa bo ledwo co czuje lewa dzidzie. w zasadzie to nie umiem rozroznic czy to lewa sie rusza czy pod wplywem kopniaków prawej tylko sie odbija.prawa szaleje strasznie to wiem i czuje napewno. masakra nie chce panikowac , ale leze od wczoraj naslu****e, wyczekuje ruchów i coraz bardziej glupieje bo nie wiem co jest grane;(