reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Moniek to daj mu brudne białe skarpety do prania w ręku jako argument przemawiający za tym aby nie bylo białych dodatków przy wózku :-D
po prostu pomyślałam że później może byście chcieli sprzedać wozek to może być problem z tymi białymi elementami z materiału

reklama
Ja mam gina,ktory przyjmuje w Wawie,ale w szpitalu przcuje w Wołominie. Z racji tego,ze ufam mu jak zadnemu innemu lekarzowi to jeździlam rodzic wlasni tam zrowno za pierwszym jak i za drugim razem:). Dla mnie miejsce urodzenia dzieci nie a znaczenia,ale wiem,ze sa osoby dla ktorych jest to b.wazne...takze do ciebie nalezy decyzja:). jak by co moge dac ci na niego namiary,tylko pisz prosze na PW bo tu moge przeoczyc posta...
pozdrowki:)

Donka juz niedlugo... niech krolewny jeszcze podrosna. Jak lezalam z taka laska na Polnej, ona byl tak samo ja Ty, ale dzidziusie mialy mniej niz 2,5 to tez czekali i czekali i dopiero w 38 tc ja rozwiazali (cc)
Zreszta jak juz masz te bole miesiaczkowe to sadze, ze juz naprawde niedlugo... Mnie tez od 2 dni zaczyna pobolewac podbrzusze, najbardziej przy kulaniu na boki:-D Zalozylam sobie nowy cel - 36 tc:-) Ale by bylo fajnie gdybym wytrzymala:tak: moja hania urodzila sie 36 +1 i miala 54 cm i ponad 3 kg wazyla:happy:
ale widze, ze juz kiepsciutko jest- wszystko juz mam "w tych okolicach" opuchniete, czyli dzidzie bardzo nisko...

Agatka ja juz lezalam w szpitalu i bylam super zadowolona- moj kochany lekarz mnie odwiedzal, nawet zyczenia na swieta mi wyslal:happy: Rewelacja

Co do wozkow to u mnie tak samo jak u Moni- parter, wjazd dla niepelnosprawnych, wiec bez problemu:tak: siora tez parter, rodzice rowniez wiec git majonez:p

Tossa ty jestes nad wyraz optymistyczna osoba, przynosisz nam same pozytywne fliudy:-) juz wiem po kim Twoje baki zawsze takie uchachane:-) zaintrygowalas mnie tym jednoczesnym podnoszeniem dwojki:) zdradz technike:p

Witam wszystkie podwójne mamusie. Czytam was od jakiegoś czasu, tylko pisać nie lubię :-)
Spodziewam się 2 chłopaków, chyba że jednak któremus cos odpadło :-D. Ciążę miałam super, tym bardziej jak na bliźniaczą. Dopiero teraz troszkę problemów, spóchnięte nogi, ręce, a ost. dopadła mnie wysypka, która najbardziej dokucza w nocy. Ulubione hasło lekarzy - po porodzie minie... a teraz męcz się kobieto :-/
Dla maluchów już wszystko mam, teraz już tylko czekać. Na razie jeszcze siedzę w Kościanie, ale chyba w tym tygodniu jeszcze przeniosę się już do Poznania, bo poród na Polnej. Tylko, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, więc odwlekam tę decyzję ile mogę...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wytrzymania jak najdlużej w wersji nierozpakowanej :-)

35 tydzień skończony, już połowa 36, leci ten czas szybko.
My kupilismy ABC zoom używanego, pare problemów z nim było, przednie kóka w stanie agonalnym, ale tak jest jak sie kupuje przez allegro i nie ma jak obejżeć, w dodatku rama była pęknięta. Konieczny był serwis. Jakby ktoś potrzebował to dam namiary. Teraz podwozie wymienione i jestem zadowolona, stoi i czeka na lokatorów.

isskra witamy,czekasz tak jak ja na dwoch chlopakow ale juz niedlugo urodzisz.Ja jeszcze musze poczekac zazdroszcze wszystkim kobitkom po 30 tyg jakos teraz mi sie ten czas dluzy i dluzy...;-)

reklama
Witam dziewczyny:) Jak samopoczucie? Właśnie idę zrobic sobie kawkę,coś głowa zaczęła boleć:( A jutro badania połówkowe,więc strach ma co raz większe oczy...

Do góry