reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

moniek_78
obys miala racje z tymi snami zeby nie byly odwrotnoscią bo mi sie snilo wczoraj ze urodzilam 2 dziewczynki
a bardzo bym chciala 2 córcie ewentualnie parke hehe:-):-)
no to trzymamy kciuki za dziewczynki, pewnie juz niedługo bedziesz wiedziała co tam siedzi w brzusiu

Cześć laseczki!
U mnie też noc ledwo przespana.
Wiecie co,śmiać mi się chce i płakać-weszłam w 37tc i nic się nie dzieje,kiedy w końcu nadejdzie ten wielki dzień??
doncia a Ty masz maluchy główkowo położone? Wiem, jak Ci jest teraz ciężko już na finiszu, ja trochę za Tobą ale czasami mam dość, swojej niezdarności, puchnących kończyn, okropnych bóli kręgosłupa itd....można by wymieniać godzinami. Ale wiadomo, każdy dzień maluszków w brzuszku to dla nich dobrodziejstwo.
Więc Kochana głowa do góry....już niedługo pewnie się zadzieje. Swoją drogą to niezły wyczyn donosić bliźniątka do takiego terminu:tak:

reklama
donka dzielna jestes nie ma co ! najwyrazniej dzieciom jest tam dobrze u ciebie
moja kolezanka w 40 tyg urodzila wiec wszystko jest mozliwe!
napewno juz niebawem zobaczysz swoje malenstwa

Witajcie.
niewiem czemu ale zapomnialam sie do Was odezwac,za co bardzo przepraszam.
Od czwartku jestesmy w domku. Maluszki dostaly 2 zastrzyki ze sterydami na plucka, i po tych dwoch dawkach Nas wypuscili.:tak:
Rozbieznosc wagowa miedzy chlopcami niestety sie troszke powiekszla, Wiekszy wazyl 630 mniejszy 406g , ale na pocieszenie powiedzieli ze usg robione co tydzien prawdziwej wagi nie wykaze, i mamy czekac na kolejne ,ktore jest Dzisiaj .
takze za kilka godzin sie przekonamy jak to naprawde jest :tak:

Donka: Ty juz masz coraz blizej niz dalej ,Dasz rade :tak: ,
nawet nie wiesz jak bardzo marze o tym zeby donosic blizniaki chociaz do tego 37tyg, zreszta pewnie nie ja jedna :tak:

Moniek dziewczyny już od dawna ułożone główkowo,masz rację że każdy dzień spędzony w brzuchu jest cenny,najgorsza dolegliwość w ciąży jaka mnie spotkała to ostatnio okropny ból całej miednicy,w nocy muszę się nagimnastykować żeby zmienić pozycję:tak:

Mati trzymam kciuki,żeby w Twoim brzuszku mieszkały królewny,córeczki są przesłodkie,ja już będę miała 3,mąż troche zawiedziony ale cóż to nie koncert życzeń:-)

Moniek ja bym bialych ram nie kupowała a już na pewno nie wózek gdzie są białe materiałowe elementy ! To wszystko się ufajda ! :-) to już lepiej jakby były dodatki czerwone do czarnego - patrzcie od strony praktycznej na wózek, poza tym też na to żeby go później sprzedać a nie zawsze się dopierze białe

Hej, 
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy. Lekarka prowadząca moją ciążę nie praktykuje w szpitalu - macie do polecenia lekarza, który przeprowadzał waszą cesarkę? Chodziłyście wcześniej do niego na wizytę czy ze skierowaniem pojechałyście do szpitala? Zastanawiam się jak to wygląda z "organizacyjno-papierkowego" punktu widzenia?

Moniek ja bym bialych ram nie kupowała a już na pewno nie wózek gdzie są białe materiałowe elementy ! To wszystko się ufajda ! :-) to już lepiej jakby były dodatki czerwone do czarnego - patrzcie od strony praktycznej na wózek, poza tym też na to żeby go później sprzedać a nie zawsze się dopierze białe
Kochana ja to wiem....jestem kobietą.....niestety moje argumenty na nic się zdają....uparł się Osiołek. Ach...niech juz sobie o czymś zadecyduje ten mój uparciuch.

reklama
Czesc kobitki jeny ile tu sie wydarzylo od wczoraj!
Yummy_mummy_82
user-offline.png
ah no tak oni wszyscy to sie znaja;D ciekawe jak to bedzie jak faktycznie trafimy na Polna mam nadzieje,ze nie bedziemy zdane na dobry czy zly humor personelu...

A co do ABC zoom- to faktycznie nie jest wozek do standardowej windy ja nie mialam wyjscia u nas w bloku winda jest waska i dluga(tak jakos dziwnie) a reszta znajomych i rodziny mieszka w domkach wiec tu problemu.

Tossa
user-offline.png
super ze do nas napisalas,jak tylko bedziesz miala chwilke to pamietaj tu do nas zagladac twoje slowa faktycznie buduja i daja nadzieje ze my tez to wszystko ogarniemy.

Wspolczuje dziewczyny koszmarow i bezsenych nocy ja jak zwykle umeczylam sie z napuchnetymi nogami jak yeti i strasznym bolem w klatce piersiowej pewnie cos tam mi uciska...

Do góry