madzix81 wozek kupili mi na szczescie tescie;-) na Polnej w PatiiMaks (wiekszosc *******ek tam kupilismy bo udalo nam sie wyzebrac u kierowniczki 10% rabatu) a wozek z gondolami ok 2700 kosztowal...nie jest to tania zabawa ale zamierzam zakonczyc na tym wozku przygode (moja kolezanka 3 razy wozek zmieniala to dopiero masakra...) Moj ma rame czerwona a gondole i spacerowki czarne(to byla najtansza kolekcja 2011) inne kolory byly drozsze wiec bralismy to co stalo
reklama
toliveistodie
Fanka BB :)
Agucha jak nie urok to... Stresów mamy dosyć a tu jeszcze ciało fiksujeNiech te dziadowskie szyjki trzymają jak się należy Później przez takie różne różniaste dolegliwości żyjemy od wizyty do wizyty ja najchętniej chodziłabym co tydzień,a tu lekarz każe co 3 i już...
Jak to co 3??? w jednoowodniowej??? moja jest jednokosmówkowa ale przedzielają dziewczyny błony płodowe - i ja chodzę na usg co 2 tygodnie - z tego co czytałam ( u mie było podejrzenie jednoowodniowej dopóki błony nie były widoczne) to tkie ciąże najlepiej co tydzień obserwować, bo dzidzie mogą się splątac pępowinami
toliveistodie
Ja kupiłam na allegro używanego Baby Joggera City Select - i jest super.
BABY JOGGER CITY SELECT bliźniaków dwójki dzieci (2097956056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BABY JOGGER CITY SELECT bliźniaków dwójki dzieci (2097956056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jak to co 3??? w jednoowodniowej??? moja jest jednokosmówkowa ale przedzielają dziewczyny błony płodowe - i ja chodzę na usg co 2 tygodnie - z tego co czytałam ( u mie było podejrzenie jednoowodniowej dopóki błony nie były widoczne) to tkie ciąże najlepiej co tydzień obserwować, bo dzidzie mogą się splątac pępowinami
No widzisz...co lekarz to inne decyzje a chodze do docenta,który pracuje w naszej Poznańskiej najlepszej klinice,więc mam nadzieję,ze nie da mi zrobić krzywdy Albo też wychodzi z założenia,ze póki ciąza młoda to i tak w razie splątania sie pepowinami nic nie wskura...pewnie juz niedługo będzie kazał mi częściej wpadać...No nic musze mu zaufać
agucha1986
No widzisz...co lekarz to inne decyzje a chodze do docenta,który pracuje w naszej Poznańskiej najlepszej klinice,więc mam nadzieję,ze nie da mi zrobić krzywdy Albo też wychodzi z założenia,ze póki ciąza młoda to i tak w razie splątania sie pepowinami nic nie wskura...pewnie juz niedługo będzie kazał mi częściej wpadać...No nic musze mu zaufać
na pewno ja z początku też chodziłam rzadziej a teraz mi kazała co dwa tyg chodzić a później nie wiem jeszcze kiedy będzie to co tydzień już wiem...
toliveistodie
reklama
Podziel się: