reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

madzix81 wozek kupili mi na szczescie tescie;-) na Polnej w PatiiMaks (wiekszosc *******ek tam kupilismy bo udalo nam sie wyzebrac u kierowniczki 10% rabatu) a wozek z gondolami ok 2700 kosztowal...nie jest to tania zabawa ale zamierzam zakonczyc na tym wozku przygode (moja kolezanka 3 razy wozek zmieniala to dopiero masakra...) Moj ma rame czerwona a gondole i spacerowki czarne(to byla najtansza kolekcja 2011) inne kolory byly drozsze wiec bralismy to co stalo

reklama
Nie no dobry funkcjonalny wózek to podstawa,spacer ma nas cieszyć,a nie być udręką.Faktycznie jak juz widziałam ten model wózka to wszędzie był koloru czarnego

Agucha jak nie urok to... Stresów mamy dosyć a tu jeszcze ciało fiksuje:(Niech te dziadowskie szyjki trzymają jak się należy:) Później przez takie różne różniaste dolegliwości żyjemy od wizyty do wizyty:( ja najchętniej chodziłabym co tydzień,a tu lekarz każe co 3 i już...

Jak to co 3??? w jednoowodniowej??? moja jest jednokosmówkowa ale przedzielają dziewczyny błony płodowe - i ja chodzę na usg co 2 tygodnie - z tego co czytałam ( u mie było podejrzenie jednoowodniowej dopóki błony nie były widoczne) to tkie ciąże najlepiej co tydzień obserwować, bo dzidzie mogą się splątac pępowinami

Jak to co 3??? w jednoowodniowej??? moja jest jednokosmówkowa ale przedzielają dziewczyny błony płodowe - i ja chodzę na usg co 2 tygodnie - z tego co czytałam ( u mie było podejrzenie jednoowodniowej dopóki błony nie były widoczne) to tkie ciąże najlepiej co tydzień obserwować, bo dzidzie mogą się splątac pępowinami

No widzisz...co lekarz to inne decyzje:( a chodze do docenta,który pracuje w naszej Poznańskiej najlepszej klinice,więc mam nadzieję,ze nie da mi zrobić krzywdy:( Albo też wychodzi z założenia,ze póki ciąza młoda to i tak w razie splątania sie pepowinami nic nie wskura...pewnie juz niedługo będzie kazał mi częściej wpadać...No nic musze mu zaufać

No widzisz...co lekarz to inne decyzje:( a chodze do docenta,który pracuje w naszej Poznańskiej najlepszej klinice,więc mam nadzieję,ze nie da mi zrobić krzywdy:( Albo też wychodzi z założenia,ze póki ciąza młoda to i tak w razie splątania sie pepowinami nic nie wskura...pewnie juz niedługo będzie kazał mi częściej wpadać...No nic musze mu zaufać

na pewno ja z początku też chodziłam rzadziej a teraz mi kazała co dwa tyg chodzić a później nie wiem jeszcze kiedy będzie to co tydzień już wiem...

toliveistodie
user-online.png
mi osobiście te wózki się nie podobają...jakoś nie wyobrażam sobie nie widzieć maluszka a tutaj jak masz na zdjęciu jednego maluszka w gondoli nie będziesz widziała :-(

reklama
Do góry