reklama
kochana mi on skoczył 2 tyg temu, wczesniej prawie nie było widać, teraz sie juz zatryzmal, mam nadzieję, do następnego skoku ale byłam troche przerażona tym nagłym wzrostem no i 6kg do przodu, wg moich założeń mam jeszcze 9kg w zapasie hahaha ciekawe czy się "wyrobię"
Mi wyskoczył mocno dosyć szybko brzuchol,a potem od 17go tyg prawie nic nie rośnie.Mam już 8kg do przodu,ale moje cycole pewnie ważą sporo hehe,chyba ze dwa rozmiary mi urósł Ja nie patrzę w ogóle na tabelki wagi w ciąży bo pewnie i tak się nie wyrobię :-)
Yummy_mummy_82
zgodnie z życzeniem moja "willa"
to odstające nad pępkiem to głowa Laury odkąd dziewczyny tak drastycznie przyspieszyły ze wzrostem przybrał on dziwny kształt i cały czas boli i piecze mnie skóra, a na środku brzucha jakbym czucia nie miała:/
donka28
w zeszłym tygodniu ja się pytałam czy ktoś coś wie na ten temat, bo mi moja pani dr tak powiedziała, że mam czekać na odejście wód, bo macica jest tak rozciągnięta, że prawdopodobnie nie poczuje skurczy. Yussta wtedy napisała, że ona była w takiej sytuacji.
Ja od tamtej pory trzęsę portkami, że nie będe wiedziała kiedy i trzeba będzie lecieć w pośpiechu do szpitala jak już będzie w trakcie:/ bo pewnie odczuje inne dolegliwości, albo ten czop czy wody...
to odstające nad pępkiem to głowa Laury odkąd dziewczyny tak drastycznie przyspieszyły ze wzrostem przybrał on dziwny kształt i cały czas boli i piecze mnie skóra, a na środku brzucha jakbym czucia nie miała:/
donka28
Ja od tamtej pory trzęsę portkami, że nie będe wiedziała kiedy i trzeba będzie lecieć w pośpiechu do szpitala jak już będzie w trakcie:/ bo pewnie odczuje inne dolegliwości, albo ten czop czy wody...
kla00dia,pokaźna chatka-świetna:-)
Ja pikole z tymi skurczami
,to faktycznie trzeba się pilnować i wsłuchiwać w brzuch,mam nadzieję że jednak rozpoznam ten moment,jednak pójdę do tego szpitala w czwartek nawet jakbym miała tam leżeć jeszcze ze 3tyg.
Ja pikole z tymi skurczami
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Klaudiaaaaaaa no Ty to masz konkretny apartament:-) To rozumiem :-) Ty masz brzuszek taki do przodu, a ja z kolei mam taki poooodluuuuuuzny dluugi mi sie wydaje :-)Hehehe, pewnie jest jazda z przekrecaniem na boki co?
Niuleczka jaki slodziutki kraglutki munio;-) naprawde fajniusi!!!
Niuleczka jaki slodziutki kraglutki munio;-) naprawde fajniusi!!!
magda85-gdańsk
hej laseczki
super brzuszki
gratuluje świeżej mamusi
ja od tygodnia zaczęłam czuc, że jestem w ciąży, brzucho przeszkadza, cięzko znaleść wygodna pozycje..ale same wiecie o czym mówie, a te które jeszcze nie wiedza, to niedługo sie przekonaja
na ostatniej wizycie, gin badając mnie na fotelu stwierdził, że jeden chłopak lezy główkowo, od kilku dni czuje smyranie po szyjce, bardzo to nie przyjemne, juz sie zastanawiałam, czy to jakies skurcze czy co..jak zakłuje, to czasami, aż sykne z bólu..w czwartek wizyta, zobaczymy co tam w szyjce piszczy ale mam jakieś filmy, że cos tam nie tak:/
mąż dzis zaczął szykowac pokoik dla maluchów, narazie 3 warstwy białego, bo jeszcze dzisiaj pokój był bordowy, a ma byc orzech włoski
ide sie kapać z synkiem
buziaki
super brzuszki
gratuluje świeżej mamusi
ja od tygodnia zaczęłam czuc, że jestem w ciąży, brzucho przeszkadza, cięzko znaleść wygodna pozycje..ale same wiecie o czym mówie, a te które jeszcze nie wiedza, to niedługo sie przekonaja
na ostatniej wizycie, gin badając mnie na fotelu stwierdził, że jeden chłopak lezy główkowo, od kilku dni czuje smyranie po szyjce, bardzo to nie przyjemne, juz sie zastanawiałam, czy to jakies skurcze czy co..jak zakłuje, to czasami, aż sykne z bólu..w czwartek wizyta, zobaczymy co tam w szyjce piszczy ale mam jakieś filmy, że cos tam nie tak:/
mąż dzis zaczął szykowac pokoik dla maluchów, narazie 3 warstwy białego, bo jeszcze dzisiaj pokój był bordowy, a ma byc orzech włoski
ide sie kapać z synkiem
buziaki
Ale się porobiło ja wchodze a tu tyle news-ów:-)
enfalo gratulacje ogromneTak czułam że Ty już rozpakowana jesteś!
Agatko piękne maleństwa i gratuluję kangurowania
agar33 współczuje straty i ściskam mocno!
Kla00dia apartament konkretny
niuleczka fajny brzusio:-)Nie wiem czy widzialaś mó ostatnio ale większy bardziej wysunięty do przodu a Twój taki fajniutki podłużny
Yummy mówię Ci zaciskaj nóżki do Walentynek :-)
enfalo gratulacje ogromneTak czułam że Ty już rozpakowana jesteś!
Agatko piękne maleństwa i gratuluję kangurowania
agar33 współczuje straty i ściskam mocno!
Kla00dia apartament konkretny
niuleczka fajny brzusio:-)Nie wiem czy widzialaś mó ostatnio ale większy bardziej wysunięty do przodu a Twój taki fajniutki podłużny
Yummy mówię Ci zaciskaj nóżki do Walentynek :-)
reklama
palu_nr1
Zobacz załącznik 436324
niesmialo przylaczam sie do Was) z moimi babelkami)
niesmialo przylaczam sie do Was) z moimi babelkami)
Podziel się: