martyna222
udało się ! :)
maborka nie wiem co napisać ...bardzo mi przykro...modlę się twojego drugiego synka ...trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie swieta byly niezbyt swiateczne. Wiekszosc czasu spedzilam na denerwowaniu sie o ciaze. 21.12.09. dostalam boli miesiaczkowych (pisalam juz o tym), nastepnego dnia rano, po powrocie z badania krwi dostalam straszny skurcz (ciezko bylo cokolwiek powiedziec i oddychac). To do razu polozylo mnie do lozka w ktorym przelezalm do powrotu meza z pracy. Wtedy pojechalismy do szpitala. Tam wszystkie badania i ktg, ktore wykrylo jakies skurcze, ale nie na tyle duze zeby byly niebezpieczne i wypuscili do domu. Cieszylam sie strasznie, bo swieta tuz tuz... Nastepnego dnia bylo super... sprzatalam i nawet upieklam ciasto (ktore nie wyszlo). Prezenty kupowalismy dopiero w Wigilie no a potem to jedne wielkie odwiedziny, po ktorych mialam juz dosyc wszystkiego. Dzisiaj w sumie jest pierwszy wolny dzien i ciesze sie bardzo, ze moge swobodnie posiedziec w domku, chociaz troche sie boje ze znowu cos mnie zlapie.
Czy ktoras z Was miala juz jakies skurcze ?
narazie umówiliśmy się z moim lekarzem, że mam do niego przyjść 4.01. i wtedy zdecyduje co dalej... mamy 3 opcje:magda b - a kazali Ci jeszcze wrócic do szpitala czy zostajesz narazie w domku?
fionka ja mieszkam w bloku i tez mi przed drzwi jumer duo nie przejdzie bo drzwi do mieszkania maja 80 cm. ale stwierdzilam, ze na 2 pietro i tak nie bede nosic calego wozka tylko bede wyciagac gondolki czy foteliki na parterze wiec stelarz przez drzwi bede wnosic zlozony. albo w ogole bede zostawiac na pietrze pod drzwiami.moira - masz rację, cena EASY WALKERA DUO jest powalająca, ale Jumper Duo w drzwiach nam się nie zmieści (mamy 90-tki), chociaż...
Dzięki za wyjaśnienie - znalazłam wpis na pierwszej stronie i wszysko jest ok
Pozdrawiam