iza mama bliźniaków - tak po prawdzie to ja mam zalecone leżenie, a nie gonienie po domu. Ale jak mam lepszy moment to wykorzystuję to i kradnę to 10 minut tu, to 10 tam, bo zawsze w domu jest coś do zrobienia i niestety mimo, że moja mama przyjeżdża 2x w tygodniu żeby mi pomóc to nie wszystko mi zrobi. Pranie zrobić musiałam, bo nie mogłabym skończyć pakowania torby, a ostatnio ta torba z głowy mi wyjść nie mogła. Teraz jestem spokojniejsza jak mam już wszystko na swoim miejscu.
Drogie dziewczynki - trójpaczki!
Życzę Wam wszystkim spokojnych, zdrowych Świąt, bez twardnień brzusiów, bez niepokojących objawów, z przespanymi słodko nockami i samymi radościami płynącymi z naszego stanu :-) Niech będą to dla nas niezwykłe i niezapomniane Święta i niech spełnią się wszystkie nasze marzenia :-)
Wesołych Świąt!
Drogie dziewczynki - trójpaczki!
Życzę Wam wszystkim spokojnych, zdrowych Świąt, bez twardnień brzusiów, bez niepokojących objawów, z przespanymi słodko nockami i samymi radościami płynącymi z naszego stanu :-) Niech będą to dla nas niezwykłe i niezapomniane Święta i niech spełnią się wszystkie nasze marzenia :-)
Wesołych Świąt!