reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

No mi się tez wydaje spory,ale mówią mi,że mały jak na bliźniaki,a przecież to,że bliźniaki to wcale nie powiedziane,że ma być jakiś olbrzym :-D tyle,że w tej ciąży jakoś inaczej mi te kg się rozchodzą.

reklama
Mi wszystkie kg poszły w tyłek,nie wiem jak ja je zrzuce,w poprzedniej ciąży utyłam 25kg i dość szybko zgubiłam,teraz do pracy nie wracam więc nie wiem jak to będzie:-(

Donka ja w pierwszej ciaży przytyłam niby 19kg,ale w ogóle po mnie nie było tego widać.Miałam brzuch jak piłka i duży biust,a reszta była ok.Jak urodziłam to po tyg nawet mniej ważyłam niż przed ciążą,a teraz jakoś inaczej te kg mi się kumulują.Dupsko mi rośnie i ogólnie jakaś rozlana się robię,a to jeszcze przecież nie koniec.No nic ważne,żeby szkraby były zdrowe,najwyżej potem będę walczyć z tłuszczem jeśli po porodzie mi zostanie :-)

Ja już teraz jestem 20kg na plusie,no ale co ja mogę na to poradzić,dzieci małe,ja się nie objadam(czasami czuje wstrę t do jedzenia),widocznie tak musiało być

P1080923.jpg

A to moj Big Ben:D Ja na dzien dzisiejszy mam 14,5-15 na plusie, tyje pomimo tego, ze nic nie jem i to jest najzabawaniejsze:-D Nie jem, bo nie moge- tak mam scisniety zoladek, ze zjem jedna parowe i jak bym zjadla cielaka:-D

Lily rzeczywiscie pipus ten Twoj brzusiu:) Ale nie przejmuj sie- mnie zaczal dopiero rosnac w 4 miesiacu

Donka elegancki munio;-) nic dziwnego, ze laski chca w nim pozostac jak najdluzej;P

Yummy ładniutki domek mają Twoje bąble:tak:
Ze mnie już się śmieją,że zrobiłam się kwadratowa,a ja normalnie zaczęłam puchnąć,dobrze że brzucho zasłania mi stopy,bo pewnie nie mogłabym na nie patrzeć;-)

Yummy_mummy_82 ładny brzusio.Albo tak fotka zrobiona,albo masz wysoko ten brzuszek :-)
Mi brzuch to zaczął rosnąć już w 8 tyg i potem szybko rósł,aż zwolnił.Dla mnie to on może być mały,aby dzieci w nim duże urosły :-D Z córką w ciąży miałam piłkę,a jak urodziłam ważyła 4260 i nikt nie mógł uwierzyć gdzie ona się tam zmieściła.

Lilli Ładniutki i zgrabniutki

Donka Ładniutka piłeczka

A jak tam kwestia rozstepow dziewczyny?
Ja rozstępy mam maławe ale to też dlatego że przed ciążą schudłam prawie 8kg i takie mi małe zostały a tak to narazie nic innego nie wychodzi może jeszcze za wcześnie

A w ogóle jak tam u Was z wagą?
U mnie waga dwa tygodnie temu pokazywała 2 kg na plusie zobaczymy w piątek ile mi przybyło

Yummy Śliczny taki zgrabniutki albo na fotce inaczej wygląda

Ja postaram się dzisiaj wieczorem wrzucić mój :-)

Ostatnia edycja:
Agata777 uściski dla Ciebie i twoich pociech :) kciuki na stałe zaciśnięte więc na pewno niebawem wrócicie do domku :tak:

donka pokój dla maluszków jak malowany a twoim brzuszku :) śliczny brzuszek ciążowy :-)

lilly za nic bym nie uwierzyła że masz ok 95 cm w pasie :szok: brzuszek pierwsza klasa :-)

Yummy_mummy big ben jak malowany - fajna piłeczka :-)

ja to mam wrażenie że mój to bardziej tłuszczowy jest niż ciążowy :wściekła/y: jakiś taki dziwny :zawstydzona/y: ale to dopiero 19 tc więc jeszcze chyba mam czas :-)
zdjęcie sprzed dwóch tyg ale niewiele się zmieniło...

reklama
Dziewczyny wstawiam Wam link do fajnej stronki o ciąży bliźniaczej.Jak któraś będzie z was zainteresowana to sobie poczytacie :-) MultiMAMA.pl

agucha1986 Ładny apartament dla maluchów :-) jaki tam dziwny?elegancki duży brzusio i na pewno będzie nadal się kształtował :-) A ile masz w pasie Aga?

Do góry