reklama
Agata88 jak pisałam,moje dziewczyny mają chyba ADHD,czy to noc czy dzień one wiecznie się kręcą
Madzix ja po wypiciu glukozy zwymiotowałam,dla lepszego smaku dodaj sobie soku z cytryny,podobno pomaga znieść ten smak.U mnie obciążenie glukozą 75g było robione tylko raz,lekarz zalecił po 1godz.pobranie i po 2godz. A żebyś nie musiała czekać,wypij sobie glukozę w domu
Madzix ja po wypiciu glukozy zwymiotowałam,dla lepszego smaku dodaj sobie soku z cytryny,podobno pomaga znieść ten smak.U mnie obciążenie glukozą 75g było robione tylko raz,lekarz zalecił po 1godz.pobranie i po 2godz. A żebyś nie musiała czekać,wypij sobie glukozę w domu
hmm ja moge ze swojego doswiadczenia powiedziec,ale ja zrobilam obciazenie glukoza 50 (zle dogadalam sie z kobieta ktora mnie kierowala na to badanie...) i tak najpierw raz pobrali mi krew,po 15 min dostalam glukoze po ktorej mnie osobiscie zemdlilo ale da sie przezyc;-) i po godzinie od wypicia mialam kolejne pobranie.Natomiast ten test 75 moze sie roznic:-)
AGATA777
Fanka BB :)
Witajcie ,maluszki dalej mają sondy.Marcelinka wczoraj wyrwała sobie sondę i poszła spać.Pielęgniarki się śmiały,że robi tak coraz częściej.Od wszystkich cioć maluszki wymasowane.Przesyłamy uściski dla Was.
reklama
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny :-)
Agata,Marcelinka wyrywa sobie sondę bo pewnie dzieciątko chce już do domku wracać i to taka forma buntu :-) Zdróweczka dla Ciebie i Kruszynek :-)
Dokladnie;-)))
Podziel się: