reklama
Aimee
Fanka BB :)
ja też walczę z suwaczkiem. do momentu opisanego przez Donkę28 dałam radę, a potem wyskoczyło,że za duży rozmiar tego suwaczka..Można to jakoś zmniejszyć???
Yummy_mummy_82
heeej chybaa nie da sie zmniejszyc;-) moze sprobuj z innej strony suwaczek wkleic i zrob "podglad" czy to cos dalo. BB tez ma swoje suwaczki
Donka Tobie tez twardnieje brzuch?- od paru dni to twardniecie mam coraz konkretniejsze- dluzsze sa te skurcze i mocniejsze Biore fenek 8x zastanawiam sie czy nie wlaczyc sobie nospy albo zwiekszyc dawke fenka. ..? Dziewczyny tez tak mialyscie pod koniec ciazy?
Donka Tobie tez twardnieje brzuch?- od paru dni to twardniecie mam coraz konkretniejsze- dluzsze sa te skurcze i mocniejsze Biore fenek 8x zastanawiam sie czy nie wlaczyc sobie nospy albo zwiekszyc dawke fenka. ..? Dziewczyny tez tak mialyscie pod koniec ciazy?
Aimee
yoummy - a co ktg wykazuje? ja brałam fenka 6 x dziennie. A brzuch m twardniał, zwłaszcza rano. Lekarz wysłał mnie następnego na ktg w czasie kiedy zawyczaj mi twardniał ten brzuch. Okazało się że mam skurcze na poziomie 40-50, ale nieregularne, to był 34t2d, nie zwiększył mi dawki fenka, kazał leżeć. Dotrwałam do 37t2 dnia i urodziłam 6 dni po całkowitym odstawieniu fenka. A nie wiem czy dobrze pamiętam, ale 8xdziennie fenek to chyb max dawka..
Yummy_mummy_82
reklama
Yummy_mummy_82
youssta na ktg te skurcze wychodzily nawet do 100ale nie byly bolesne, tylko nieprxyjemne... w szpitalu mialam dawke 16x i chyba to jest maksymalna- ja biore co 3h pol tabletki, a w nocy mi sie czasami przespi a Ty Youssta jak bralas??? ile razy- po ile?
Podziel się: