O nie...idzie jakiś dziwny ból głowy... Jak nie urok to ...)) Jutro mam wizytę,mam nadzieję,że juz potwierdzi się płeć ...ponoć jedna to dziewczynka,drugi smyk nie chciał sie ostatnio odwrócić,ale skoro mam taki typ ciąży jaki mam to powinny byc dwie dziewczynki... Termin mam na 23 czerwca,ale pewnie i tak nie donoszę do tej daty,bo to unikat tak daleko dotrwać z blixniakami. Już bym chciała,żeby była wiosna...bynajmniej bliżej niż dalej do porodu
reklama
Ja coombsa nie robiłam wcale, czy to się robi jak ma się krew RH-?lilly coombs 3razy a Hbsx2
Agata88 każda z nas zadaje sobie pytanie jak to będzie po,musimy dać rade innego wyjścia nie ma,najważniejsze żeby tylko zdrowie dopisywało.Ja niestety do pracy nie wrócę,bo nie przedłużyli mi umowy-pech,zabrakło tygodnia do 4mies.ciąży,teraz jestem na zasiłku chorobowym,a później zostanie nam tylko marna pensja męża,może jak dzieciaczki podrosną a ja skończe szkołę policealną to czegoś poszukam,ale u nas takie bezrobocie,że tylko znajomości mogą pomóc,no ale nikt nie mówił że będzie łatwo,jak to mój nauczyciel od prawa mówi "wszystko kręci się wokół kasy i d..y"-czy jakoś tak
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Moniek_78 ja póki co coombs i Hbs robiłam raz w 12 tyg ciąży.Obydwoje mamy Rh + ale lekarz zleciła mi zrobić.
Donka to Moniek Ciebie pytałą o coombsa;-)
my tez mamy z mezem plusy, ale mimo to musialam robic coombsa- pytalam lekarza o to- powiedzial, ze w 2% przyp. konflikt powstaje pomimo zgodnosci RH
Donka- ja kupilam, 2 x snuza halo
reklama
Yummy ja się właśnie zastanawiam,oczywiście wujek google był w akcji i naczytałam się,że monitory przydatne są u wcześniaków i tych dzieci,u których w pierwszych dobach życia pojawił się bezdech,chyba lepiej dmuchać na zimne i zakupić.
Yummy jak Twoja córeczka,czy już lepiej?u nas piątki jeszcze się nie pojawiły
Yummy jak Twoja córeczka,czy już lepiej?u nas piątki jeszcze się nie pojawiły
Podziel się: