mam nadzieję, że się uspokoi wszystko. Przynajmniej do 22.01 bo na tych egzaminach muszę być za pierwszym razem;] za tydzień będzie jedyna szansa pisania testu, a poprawka ewentualna to odpowiedź ustna:/ a 22 mam przemowe na zaliczenie retoryki przed moim rokiem, a nie wiem czy jakbym musiała poprawiać to przed kim by to było, ale wole się nawet nie zastanawiać później jeszcze tylko dwa egzaminy, ale w razie czego czytałam, że ze względu na jakieś wydarzenia losowe można wnioskować o bezpłatne przedłużenie sesji do 15 czy tam 16 marca
anuśka25
dziękuję musi być dobrze, a dwa dni temu moja lekarz mówiła, że jest pod wrażeniem tego jak dobrze się trzymam... i tu sprawdza się powiedzenie "nie chwal dnia przed zachodem Słońca"
Yummy_mummy_82
mnie tak boli po bokach już od dawna, jak pytałam się pani dr to mówiła, że to właśnie więzadła i nie należy się tym przejmować (przeważnie jest to ból, ale i czasami mnie tak ciągnie, że mam wrażenie, że zaraz brzuch pęknie)
a niedługo nasza kolej rodzenia będzie (najpierw Twoje dziecinki, a później moje i tak ma zostać) a kto jest jeszcze przed nami? Walwenderki, enaflo i kto jeszcze?
anuśka25
Yummy_mummy_82
a niedługo nasza kolej rodzenia będzie (najpierw Twoje dziecinki, a później moje i tak ma zostać) a kto jest jeszcze przed nami? Walwenderki, enaflo i kto jeszcze?
Ostatnia edycja: