reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczynki, ja równiez juz w Nowym 2012 Roku życzę wszystkiego co dobre, spokojne i szczęśliwe:-)

Mam jednocześnie dwa pytania:
1. Kiedy poczułyście pierwsze ruchy?
2. Czy ćwiczycie w ciąży?
Jan zawsze bylam w miarę sprawna fizycznie i mi tego brakuje, znalazłam sporo fajnych ćwiczeń w ciąży ale tez widziałam, że blixniacza jest przeciwskazaniem, czy któras z Was rozmawiała o tym z lekarzem?

Witajcie,nie wiem czy zaglądacie na wątek "Kupie sprzedam..."
Może któraś byłaby zainteresowana,mam masę ciuszków po swoich chłopakach od rozm 56-68 kaftaniki,body,rożki,pajace spodenki sweterki bluzy,W super stanie.Mam tego prawie 2 torby podróżne także trochę mi to zawadza...

A bierzesz no-spę? Ja biorę 3x forte od samego początku.
Tzn.10 dni temu,na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi no-spę forte,ale początkowo brałam po pól tabletki czasem 3xdziennie,a od wczoraj łykam cała 2xdziennie i jak łyknę tak o 8 rano to gdzies do godz 15 jest ok,więc wypijam magnez o druga tabletkę biorę o 20.Szczerze to troszkę sie boję brać no-spę w większych dawkach bo myslę że zaszkodzi maluchom ale skoro Ty bierzesz 3xdziennie...juz sama nie wiem.Ale dziękuje za odpowiedź.Jak będziesz chciała jeszcze coś mi podpowiedziec w tej kwestii do będę bardzo wdzięczna i oczywiscie inne dziewczyny

reklama
Do góry