reklama
AGATA777
Fanka BB :)
walawenderki
Świeta , świeta i po Świetach. Byle by do Nowego Roku.
Youssta , mam nadzieje , że trzymasz się dzielnie i chociaż trafiłaś do szpitala , gdzie Twój doktorek pracuje. Czekam z niecierpliwością na wiadomości. Buziaki kochana i daj znać, czy zadecydowali coś w Twojej sprawie
Ciekawe jak tam Yummy_mummy ????
Dziewczyny mam nadzieje, że macie chociaż miłe towarzystwo na sali i te Święta nie były takie straszne
Agatka -dla pocieszenia - ja też nie pojadłam, a tak się nastawiałam na te pyszności.
Ja miałam zabieg usunięcia afty. Dzień przed wigilja zadzwonili do mnie ze szpitala, że ktoś odwołał wizytę i jako kobieta w ciąży mam pierwszeństwo. Idąc myslałam, że sprawdza co to i może dadzą kolejny antybiotyk, a oni ciach prach i wycieli, bo była dość spora. Więc siedziałam przy stole i patrzyłam jak M obrzera się. A jak juz mogłam jeść to dostałam takiej zgagi, że przełyk mi chciało wypalić.
Monia N - ale fajnie, że chłopcy tak przybieraja na wadzę, oby tak dalej. A jak Oleńka ???
Tossa - teraz możesz swoich słynnych buraczków podjeść na anemie
Agagr33 - witamy w klubie. Napisz cos więcej o sobie
Moniek78 - ja na plusie 20 kg. Nawet nie wiem kiedy się tak upasłam. W którym tygodniu jestes ???
P.S Ja pod choinke dostałam rozstępów, a juz myslałam, że mnie to nie dotknie
Youssta , mam nadzieje , że trzymasz się dzielnie i chociaż trafiłaś do szpitala , gdzie Twój doktorek pracuje. Czekam z niecierpliwością na wiadomości. Buziaki kochana i daj znać, czy zadecydowali coś w Twojej sprawie
Ciekawe jak tam Yummy_mummy ????
Dziewczyny mam nadzieje, że macie chociaż miłe towarzystwo na sali i te Święta nie były takie straszne
Agatka -dla pocieszenia - ja też nie pojadłam, a tak się nastawiałam na te pyszności.
Ja miałam zabieg usunięcia afty. Dzień przed wigilja zadzwonili do mnie ze szpitala, że ktoś odwołał wizytę i jako kobieta w ciąży mam pierwszeństwo. Idąc myslałam, że sprawdza co to i może dadzą kolejny antybiotyk, a oni ciach prach i wycieli, bo była dość spora. Więc siedziałam przy stole i patrzyłam jak M obrzera się. A jak juz mogłam jeść to dostałam takiej zgagi, że przełyk mi chciało wypalić.
Monia N - ale fajnie, że chłopcy tak przybieraja na wadzę, oby tak dalej. A jak Oleńka ???
Tossa - teraz możesz swoich słynnych buraczków podjeść na anemie
Agagr33 - witamy w klubie. Napisz cos więcej o sobie
Moniek78 - ja na plusie 20 kg. Nawet nie wiem kiedy się tak upasłam. W którym tygodniu jestes ???
P.S Ja pod choinke dostałam rozstępów, a juz myslałam, że mnie to nie dotknie
Yummy_mummy_82
Hej laleczki Ja caly czas poleguje w szpitalnym lozu jejeje wczoraj wzielam ostatniego tabsa na moje obledne grzybki i jutro biocenoza i pewnie w piatek zdecyduja, kiedy zaloza szew. Tak wiec cierpliwie lezakuje, ale juz nie moge sie doczekać, kiedy juz bedzie po i wroce do domciu... Buziaki
AGATA777
walawenderki
-w sylwestra nadrobisz.
Yummy_mummy_82
-leż kochana i czekaj spokojnie.
Ja za to co rano wstaję z bólem żołądka.Wczoraj miałam potworną zgagę
Chyba dzieciaczki się rozpychają w nocy i mój żołądek to worek treningowy.
Yummy_mummy_82
Ja za to co rano wstaję z bólem żołądka.Wczoraj miałam potworną zgagę
Chyba dzieciaczki się rozpychają w nocy i mój żołądek to worek treningowy.
Witam serdecznieJestem tu nowa i ma nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona podwójnych mamJa o swoich bliżniakach dowiedziałam się 9grudnia,byłam zaszokowana ale teraz bardzo sie cieszePrzed świętami wyszłam ze szpitala bo plamiłam brunatna krwią...Czy któras z Was też tak miala lub ma?Moje dzieciaczki są dwujajowe,mają osobne kosmowki.
AGATA777
reklama
AGATA777
Podziel się: