reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
volka - ja się nie znam za bardzo, ale skurcze na poziomie 100 to już poważna sprawa :-)

walawenderki - a Ty jak się czujesz? a te podwyższone przepływy to jakieś zagrożenie dla Ciebie albo dla dziecka? Oby jutro wszystko wyszło już dobrze na badaniach..

Agatka777 - to sporą masz tą dawkę żelaża, a to z powodu anemii? Ja ok 20tc miałam hemoglobinę na poziomie 10,5 ale po witaminach wzrosła mi do 12,1 ostatnio.

karola79 - no właśnie ja od początku chciałam Łucję, ale coś mój pomysł zostal zbojkotowany :baffled:

Ja się czuję jakby mnie walec dzisiaj przejechał. Coraz częściej mam też skurcze, wizyta w środę, mam nadzieję że dotrzymam :-)

U nas w domu już stoi prawdziwa choinka :-) Kochany mąż stwierdził że z racji mojego stanu i ryzyka że w święta będę w szpitalu, choinka będzie wcześniej, Wczoraj u Mai był też Mikołaj, bratowa przywiozła też świąteczne ciasteczka. Tak więc robi się klimat świąteczny.. :-)

youstta
user-online.png
-tak z powodu anemii,ale wczoraj wzięłam ostatni raz to dziadostwo.Brzuch mnie niemiłosiernie bolał,brałam no-spe,scopolan i atarax.Ni cholery nie przeszlo,do tego biegunka po tym żelazie.
Ale masz fajnie,uwielbiam zapach choinki.

UWAAAGA UWAAAAAAGA !!!!!!

Jestem posłańcem dobrych wiadomości
:-) - Dzieci volki są już na świecie!!

Volka urodziła chłopców wczoraj, czyli 9.12.11r. przez cc.
Adaś - 2550g i 49 cm, urodzil się o 23.23
Kamilek 2650g i 50cm urodził się o 23.24 :)

Napisała że czuję się w miarę dobrze i jak trochę się wyśpi to wejdzie na forum. Pozdrawia nas wszystkie! :-):-):-)

GRATULACJE KOCHANA!! Odpoczywaj dużo i czekamy na Ciebie!!

dziewczyny donoszę że MoniaN wczoraj po 15 urodziła chłopców przez cc ponieważ odeszły jej wody ...maluszki mają po ponad 1200g i są na neonantologii...Monia była przewieziona karetką ze skierniewic do łodzi do szpitala w którym leżałyśmy...także dzieciaczki sa pod dobrą opieką !!! Monia też czuje sie nie najgorzej bo się z nią dzisiaj widziałam :-)
a nasze maluchy są już praktycznie na wylocie do domu :-)

to nam się dziewczynki posypały:) gratuluję;]
Dzieciaczki Moni i Violki mają urodziny tego samego dnia:D to która następna?:p

a tak z innej beczki to czy któraś oprócz Ciebie Tossa rodziła naturalnie?

ooo.. a zastanawiałam się nawet dzisiaj co u Moni, bo ostatnio pisała że ją wypisali..

czyli MoniaN urodziła w 29t1d jak wynika z suwaczka. Oby maluszki były silne i szybciutko przybierały na wadze.

kl00dia - chyba Palinka rodziła tylko SN i Milena23uk chyba też.... z tego co pamiętam to Domi, rabbit, karola79, reniag, Tossa no i volka przez cc. Nie pamiętam jak ewaw1. Na chwilę obecną ja podobno mam też rodzić SN, ale w środę będę naciskała na cc, może lekarz się zlituje..

Tossa - to święta spędzicie w komplecie. Silne dzieci po mamie :-)

yoummy_mummy - nooo.. teraz ja :szok: :-)

Ostatnia edycja:
reklama
to nam się dziewczynki posypały:) gratuluję;]
Dzieciaczki Moni i Violki mają urodziny tego samego dnia:D to która następna?:p

a tak z innej beczki to czy któraś oprócz Ciebie Tossa rodziła naturalnie?

Ja rodzilam naturalnie ;) jak masz pyt to wal smialo!

gratki dla Volki i Moni
kurcze 3mam kciukasy za tych jej chlopcow aby szybko dobili 2 kg ;)
Tossa juz nie dlugo kochana!!!

Do góry