Tossa pisala, ze smiga juz jak młoda łania i nie wspomaga sie juz srodkami przeciwbolowymi. z dziecmi lepiej. Szymka juz nawet dotykala tylko Zuzie widziala z daleka ale mieli isc do niej z mezem po obchodzie i byla nawet szansa na kangurowanie
reklama
Tossa pisala, ze smiga juz jak młoda łania i nie wspomaga sie juz srodkami przeciwbolowymi. z dziecmi lepiej. Szymka juz nawet dotykala tylko Zuzie widziala z daleka ale mieli isc do niej z mezem po obchodzie i byla nawet szansa na kangurowanie
ahh ta nasza Tossa jest niesamowita ja jak będę miała jednak cc to pewnie będę przez tydzień zdychała
volka - tego co pamiętam z pierwszej ciazy to puls powinien być pomiędzy 140-160/min. Ja ktg miałam ostatnie robione 4 tyg temu.. Super że wszystko sie uklada najważniejsze że są chęci.
ale nudyyyy...
Ostatnia edycja:
walawenderki
Fanka BB :)
Volka - oby tak dalej
Tossa, to by obdzieliła swoją niespożytą siłę połowę tego forum :-)
Dziewczynki, nasza EWA, znów w szpitalu :-( Proszę trzymać kciuki .
Youstta - ja to chyba jajko zniosę z tej bezczynności. Chyba się wezmę za prasowanie,bo już mnie nosi.
A gdzie reszta ???? Zaraz pomyślę, że zostawiłyście brzuchy w domu pod opieką mężów i poszłyście w tango :-):-)
ja leżę i przełączam tylko kanały w TV kiedyś będę wspominała te czasy kiedy całymi dniami leżałam i wszystko miałam podane, bo małżonek posprzątał, zrobił obiadek i w ogóle jest taki kochany :-) widzi jaka jestem niedołęga
wicie co.. ja myślałam że rozstępy mnie oszczędziły i guzik, są
walawanderki - ewcia pewnie szykuje się do porodu, trzymamy kciuki za Nią :-)
ale faktycznie, gdzie reszta dziewczyn? hallo haloo.. :-)
wicie co.. ja myślałam że rozstępy mnie oszczędziły i guzik, są
walawanderki - ewcia pewnie szykuje się do porodu, trzymamy kciuki za Nią :-)
ale faktycznie, gdzie reszta dziewczyn? hallo haloo.. :-)
walawenderki
Niestety Ewcia ma białko w moczu i spuchła
To fakt, jeszcze zatęsknimy za tymi chwilami lenistwa. Wkrótce nasze życie przewróci się do góry nogami, ja już nie mogę się doczekać tych małych stópek. :-)
To fakt, jeszcze zatęsknimy za tymi chwilami lenistwa. Wkrótce nasze życie przewróci się do góry nogami, ja już nie mogę się doczekać tych małych stópek. :-)
reniag
Ewciu zdrowiej, oby to szybko minęło!!! Trzymmam kciuki.
A z tym wylegiwaniem się dziewczyny to sama prawda, korzystajcie póki możecie bo później to na wylegiwanie się to czasu albo nie ma lub jest ale baaarrrddzzzooo mmmaaałłooo
A z tym wylegiwaniem się dziewczyny to sama prawda, korzystajcie póki możecie bo później to na wylegiwanie się to czasu albo nie ma lub jest ale baaarrrddzzzooo mmmaaałłooo
Volka ja mam do szpitala w Łodzi 70 km i tu będę rodzić więc będę musiała dojeżdżać do chłopców.
Ewa zdrówka, trzymam kciuki.
Tossa już tuliła swoją Zuzię Była przed chwilą u mnie. Dzis cały dzień śmigała i teraz zmęczenie ja dopadło.
Ja naładowałam baterie po odwiedzinach córci i męża :-) Może uda się mojemu M wpaść w tygodniu i na pewno w sobotę przyjedzie z Oleńką. Strasznie mi ich brakuje :-(
Ola oczywiście najpierw przywitała się z brzuszkiem i wycałowała chłopców i pogadali sobie trochę A potem ja się doczekałam swojej kolejki. Kurcze jestem z niej taka dumna, ona świetnie sobie radzi z tym że mnie nie ma i sama tłumaczy " mamusiu musisz tu zostać żeby nasze dzidziusie urosły" ....mój aniołeczek kochany. Mężuś też stęskniony bardzo:-)
Zmykam spać mamusie, paa
Ewa zdrówka, trzymam kciuki.
Tossa już tuliła swoją Zuzię Była przed chwilą u mnie. Dzis cały dzień śmigała i teraz zmęczenie ja dopadło.
Ja naładowałam baterie po odwiedzinach córci i męża :-) Może uda się mojemu M wpaść w tygodniu i na pewno w sobotę przyjedzie z Oleńką. Strasznie mi ich brakuje :-(
Ola oczywiście najpierw przywitała się z brzuszkiem i wycałowała chłopców i pogadali sobie trochę A potem ja się doczekałam swojej kolejki. Kurcze jestem z niej taka dumna, ona świetnie sobie radzi z tym że mnie nie ma i sama tłumaczy " mamusiu musisz tu zostać żeby nasze dzidziusie urosły" ....mój aniołeczek kochany. Mężuś też stęskniony bardzo:-)
Zmykam spać mamusie, paa
Yummy_mummy_82
Heeello spiochy Ladnie oto tak byczyc sie do poludnia w wyrku:-) Nacieszmy sie ta chwila bo kolkoczas tuz tuz Ja wczoraj wkrecilam motorek w dupke, bo mnie oczywiscie jak zwykle nosi cale zycie i troche sobie odzylam :-)Ale dzis juz zarty na bok i znow z kanapa stanowimy jednosc
Walewanderki mnie sie wydaje, ze super ta wanienka, bardzo poreczna, w sam raz dla malego bobika
MoniaN wszystko bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie!! A moze dzidzie urodza sie w terminie i wcale nie beda lezec w inkubatorkach You never know!! Ladnie sie trzymasz!!!
Youssta powodzenia w pon. na wizycie "W poniedziałek mam wizytę, chyba będę błagala mojego lekarza żeby zrobił mi cesarkę, bo coraz bardziej boję się rodzić SN."
Chyba we wtorek pojde w Twoje slady Im blizej terminu tym mniej odwazna jestem
Walewanderki mnie sie wydaje, ze super ta wanienka, bardzo poreczna, w sam raz dla malego bobika
MoniaN wszystko bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie!! A moze dzidzie urodza sie w terminie i wcale nie beda lezec w inkubatorkach You never know!! Ladnie sie trzymasz!!!
Youssta powodzenia w pon. na wizycie "W poniedziałek mam wizytę, chyba będę błagala mojego lekarza żeby zrobił mi cesarkę, bo coraz bardziej boję się rodzić SN."
Chyba we wtorek pojde w Twoje slady Im blizej terminu tym mniej odwazna jestem
magda85-gdańsk
hej laseczki
paulinka, tossa gratulacje mam nadzieje, że niedługo będziecie juz ze swoimi dzidizusiami. ja jak urodziłam Damiana to tez mi go zabrali na inny oddział, co prawda na tym samym pietrze, ale było słabo
ewa mam nadzieje, że u was wszystko ok.
sylwia ściskam was mocno:*
pozdrawiam
paulinka, tossa gratulacje mam nadzieje, że niedługo będziecie juz ze swoimi dzidizusiami. ja jak urodziłam Damiana to tez mi go zabrali na inny oddział, co prawda na tym samym pietrze, ale było słabo
ewa mam nadzieje, że u was wszystko ok.
sylwia ściskam was mocno:*
pozdrawiam
reklama
Podziel się: