Dziewczyny nogi zaciskam i ciągle leżę. Chyba mój kryzys minął i emocjonalnie lepiej się czuję. Jestem dobrej myśli i chcę chociaż do końca roku (32 tyg) wytrzymać. Dziś rozmawiałam z panią dr i na razie chcą jeszcze przez jakiś czas obserwować jak się szyjka będzie zachowywała na samych tabletkach. Chciałabym chociaż na wigilię wrócić do domu, nawet na kilka godzin ale jak lekarze będą się wahać to ja nie naciskam, bo dzieci są tu najważniejsze. W piątek mam badanie gin i usg i zobaczymy co się będzie działo.
Teraz czekam na sobotę bo moja księżniczka ma przyjechać i mogę na godzinkę salę opuścić (nie wpuszczaja dzieci na oddział)
Tak się za nią stęskniłam!!!!!!!!
Sylwina współczuje wam, to bardzo trudna decyzja. Nikt tu nie będzie potępiał twojej decyzji, jesteśmy tu po to żeby się wspierać. Trzymaj się kochana i dbaj o siebie i brzuszek a małego aniołka zawsze będziesz miała w pamięci.
Agata ja ciężko w tej ciąży przeszłam badanie z glukozą 75g, dasz radę
Nie martw się wagą maluszków nadrobią raz dwa, a poza tym to tylko orientacyjna waga.
Ewa korzystaj przed porodem, bo potem kilka tygodni zero seksu ;-)
Palinka trzymam mocno kciuki za Ciebie i czekam na wieści !!!! Ściskam :-)
Teraz czekam na sobotę bo moja księżniczka ma przyjechać i mogę na godzinkę salę opuścić (nie wpuszczaja dzieci na oddział)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Sylwina współczuje wam, to bardzo trudna decyzja. Nikt tu nie będzie potępiał twojej decyzji, jesteśmy tu po to żeby się wspierać. Trzymaj się kochana i dbaj o siebie i brzuszek a małego aniołka zawsze będziesz miała w pamięci.
Agata ja ciężko w tej ciąży przeszłam badanie z glukozą 75g, dasz radę
Ewa korzystaj przed porodem, bo potem kilka tygodni zero seksu ;-)
Palinka trzymam mocno kciuki za Ciebie i czekam na wieści !!!! Ściskam :-)
Ostatnia edycja: