reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć,
u mnie noc była taka sobie..mała spała spokojnie dopiero o 5 na kupe wstała..myślałam że to już koniec...ale od rana znowu..czwarty dzień... na 13.00 do lekarza z nią jadę..a myślałam że te dwa ostatnie tygodnie spędzę spokojnie..na dodatek ona też jest taka nieznośna:-(((((((

mój brzuch już jest mega duży i jak trochę poleże to strasznie mi się ciężko wstaje....... najpierw kości strzykają...potem kręgosłup strzyka :-)

EWCIA!!gdzie ona sie podziala?? ktos widzial albo slyszal co???? :szok:

Paulinka zdorwka dla Laury!!
Volka 3mam kciukasy! wytrzymaj jeszcze troszke :tak:
Youstta mistrzyni swiata! dajesz rade!!!
Monia, Tossa mam nadzieje,ze u Was lepiej!
Agatka 3mam kciuki za wizyte , bedzie git!
milego dnia ciezaroweczki :)

Ostatnia edycja:
Nie było mnie parę dni, bo jakiś taki podły nastrój mnie doadł, a tu widzę wiele się dzieje.

Dziewczynki, które są juz na finiszu trzymajcie się mocno!Ja sobie nawet nie wyobrażam jak już Wam ciężko.

W ogóle wszystkie te z Was, które już mają starsze dzieciaczki w domu są dla mnie bohaterkami. Ja już na tym etapie czuje, ze ledwo się toczę, a Wy macie jeszcze maluchy,które Was potrzebują.

Youstta - Ty to twarda kobietka jesteś!Wierzę, że napewno dotrwasz.
Palinka24 - dużo zdrówka dla córeczki.
Volka - trzymam kciuki, żebyś jeszcze troszkę wytrzymała.
Agatka777 - trzmam kciuki za wizytę i USG. Pewnie już się dowiesz, kto tam siedzi pod serduchem :-).

Myślę, ze to co napisla youstta to święta prawda musimy na siebie chuchać i dmuchać. Mnie oczywiscie się wydawało, że będę biegać i skakać conajmniej do 30 tygodnia ciąży - a tu proszę problemy z szyjką i przykaz leżenia, no i oczywiście szybko rosnący bębenek.

Wszystkim podwójnym cieżarówkom życzę dzisiaj dobrego dnia bez skurczy, bóli, złego samopoczucia i innych smutków.

Dziewczynki dziękuję za Wasze kciuki.
Yummy_mummy_82
user-online.png
-trzecia ciąża ,ale mam tylko jedno dziecko.
Teraz przedstawię Wam niusie.Przepraszam za jakość.img2057po.jpg
Pierwsza fotka to Marcelinka.
img2058vz.jpgTu mamy Jasia.

Agatka777 - Wielkie Grtulacje!!! Super, że wszystko ok, maluchy przepiękne i jakie fotogeniczne :-). No i parka jak marzenie!Teraz tylko zostało Ci dbac o siebie i ani się obejrzysz maluchy będą z Tobą!

U mnie tylko jedna panienka dała się tak sfotogafować. Druga straszna wiercipieta i lubi płatać figle na usg. Ale mam je obie ładnie na filmiku.

reklama
hej!
Palinka
i jak z małą byłyście u lekarza?
Agata bobaski super :-D

Nie pamiętam czy wczoraj wam pisałam, ale w poniedziałek rano odstawili mi kroplówkę i jestem tylko na tabletkach. Na razie jest ok, brzuch miękki a chłopcy szaleją. Tylko rozwarcie już na półtora palca czyli 3 cm :-( 1 grudnia kończę 28 tydzień ciąży i coraz bardziej się stresuję, mam nadzieję, ze chociaż do końca roku donoszę.

Do góry