reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
laski macie jakies wieści od sylwi? kurde martwie się:(

domi trzytmaj się:* ja przy damianie też miałam mega doła na poczatku, więc wiem, co przechodzisz..u nas dochodziły problemy z karmieniem cycem..jak ktos mnie odwiedział, to bałam sie wychodzi z nim, żeby się nie obudził..bo nie wiedziałam jak go uspokoić..straszne to było..a po powrocie ze szpitala wolałam kibel myć i kafelki niz z nim siedziec..jejku straszne to co piszę, ale to było niezależne ode mnie..

Ostatnia edycja:
Agata77 -ja na tym etapie ciąży nie miałam żadnego kłucia.. pamiętam tylko że brzuch zaczął mi twardnieć w 19tc i boleć.. Przekaż MoniN że trzymamy mocno kciuki. Kurcze.. króciutka ta jej szyjka.

Domi - a wróciłaś już do domu z blźniakami? ktoś Ci pomaga? Ty przy 4 dzieci to się pewnie nie nudzisz..
tygryz - witaj :) jak zareagowałaś na bliźniaki? bo my w większości to w szoku do dziaisj jesteśmy :-D

volka - powodzenia na wizycie

ja o północy zażywam tabletkę fenka i idę walczyć z bezsennością, pphi :-D:-D

youstta
user-online.png
-mi też nic a nic spać się nie chce.

reklama
Do góry