reklama
walawenderki
Fanka BB :)
Dziewczynki - własnie otrzymalam sms .Nasza Ewcia (EWAw1) też w szpitalu na obserwacji . Dostała niereguralnych skurczy .:-(
Agatko - odpoczywaj jak najwięcej, goń chłopaków do pomocy.
Youssta - jak po wizycie ??? Mam nadzieje, że Ciebie nie zostawili w szpitalu.
Trzymajcie się dziewczynki
Trzymajcie się dziewczynki
Milena23uk
Dziewczynki - własnie otrzymalam sms .Nasza Ewcia (EWAw1) też w szpitalu na obserwacji . Dostała niereguralnych skurczy .:-(
oooo biedna a ja wlasnie niedawno pisalam do niej na BB...
reniag
Ewa jesteśmy z Tobą i trzymam kciuki poczekaj jeszcze troszkę!!!
Dziewczyny ja już po wizycie, lekarz nie jest zadowolony z mojego stanu... mam b. miękką szyjkę, skróciła się z 32mm do 24mm i rozwarcie - 2 cm. Główka chłopca jest już bardzo nisko.. lekarz podczas badania normalnie ją dotknął Na usg było widać jak bardzo nisko jest chłopiec i jak "napiera" na moją szyjkę. Lekarz zwiększył mi dawkę Fenoterolu do 6 na dobę.. pozwolił mi zostać w domu pod warunkiem bezwzględnego leżenia. No i jakby się coś działo to mam już przyjechać do niego bezpośrednio do kliniki.
karola79 - ahh, ta końcówka jest naprawdę okropna. Teraz rozumiem co czułaś we wrześniu Tak sobie myślę że skoro Ty dajesz radę z trojką to ja też sobie dam :-) Z nianią się też już dogadałam że jak urodzą się bliźniaki to ona będzie przychodziła na godzinkę- dwie zabierać Maję na spacery, mieszka za rogiem więc dla niej nie będzie to problem. Wyprawka prawie zrobiona, jeszcze tylko monitory oddechu i leżaczki, ale wciąż nie mogę się zdecydować
A imiona.. miała być do niedawna Łucja i Miłosz, a teraz Kinga i Konrad.
Palinka, ewaw1, Tossa i MoniaN - trzymam za Was kciuki dziewczyny.
walawenderki - zobaczysz jak zrobi ci się gorąco jak wskoczysz na 30tc, czyli tuż tuż :-)
volka - ważne że Ty dałaś mu szansę a on chce się leczyć. Ja do tej pory brałam 4 fenki, ale czułam nadal lekkie skurcze.. od dziś mam już 6 na dobę. A Ty ile bierzesz?
asiia - mnie całą ciążę boli brzuch ale twardnieć zaczął mi w 19tc.. Powodzenia na wizycie
fantazjowa - STOOOOO LAAAAAAAAAAAT :-)
magda_85 - a Ty jak się czujesz? pracujesz jeszcze?
enaflo - a Ty na kiedy masz wyliczony termin?
Dobrej nocy dziewczyny...
karola79 - ahh, ta końcówka jest naprawdę okropna. Teraz rozumiem co czułaś we wrześniu Tak sobie myślę że skoro Ty dajesz radę z trojką to ja też sobie dam :-) Z nianią się też już dogadałam że jak urodzą się bliźniaki to ona będzie przychodziła na godzinkę- dwie zabierać Maję na spacery, mieszka za rogiem więc dla niej nie będzie to problem. Wyprawka prawie zrobiona, jeszcze tylko monitory oddechu i leżaczki, ale wciąż nie mogę się zdecydować
A imiona.. miała być do niedawna Łucja i Miłosz, a teraz Kinga i Konrad.
Palinka, ewaw1, Tossa i MoniaN - trzymam za Was kciuki dziewczyny.
walawenderki - zobaczysz jak zrobi ci się gorąco jak wskoczysz na 30tc, czyli tuż tuż :-)
volka - ważne że Ty dałaś mu szansę a on chce się leczyć. Ja do tej pory brałam 4 fenki, ale czułam nadal lekkie skurcze.. od dziś mam już 6 na dobę. A Ty ile bierzesz?
asiia - mnie całą ciążę boli brzuch ale twardnieć zaczął mi w 19tc.. Powodzenia na wizycie
fantazjowa - STOOOOO LAAAAAAAAAAAT :-)
magda_85 - a Ty jak się czujesz? pracujesz jeszcze?
enaflo - a Ty na kiedy masz wyliczony termin?
Dobrej nocy dziewczyny...
AGATA777
Hej,wstałam.Na dzień dobry poprztykałam się z M.Nie wiem o co chodzi ,ale non stop mogę się kłócić .
Miłego dnia laski.
Miłego dnia laski.
fantazjowa
fantazjowa: Sto lat Sto Lat ) Spelnienia wszystkich najskrytszych marzen i duzoooo duzo cierpliwoci przy dziewczynkach
Dziękuję bardzo cierpliwość na pewno się przyda I tym samym chcę bardzo wszystkim podziękować za życzenia żeby osobno każdej nie pisać,bo to trochę by czasu zajęło podziękowanie
Dziękuję wam bardzo, nawet nie myślałam,że ktoś złoży mi tutaj, na forum życzenia jest to dla mnie bardzo,bardzo miłe
Troszkę się wkurzyłam,bo najpierw dałam datę 09 kwietnia 1979 roku a jako iż nie była ona prawdziwa zmieniłam ją na prawdziwą czyli na 21 listopada 1979 no i administratorka do mnie napisała jaki sposobem mam 2 razy w roku urodziny :O
Kochane Monia jedzie jutro do Łodzi.Tossa cytuję słowa Moni-niech mi Tossa zarezerwuje łóżko koło siebie.
Już nie wiem czy Fantazjowej składałam życzenia.
STO LAT KOCHANA FANTAZJOWA
Ojej a czego Monia jedzie do Łodzi?
Dziękuję
Hej Kochanae, ja tylko na chwilkę.
Melduję się, że ja już rozpakowana. w czwartek miałam od razu cesarkę z powodu zakażenia GBS, no i córa dalej była poprzecznie.
Maluchy urodziły się z wagą: Wojtuś 2950 g i 52 cm, Magda 2700 g i 50 cm. Przesyłam zdjęcia i pozdrawiam WAs!!
Palinka, trzymam kciuki :*
Gratulację kochana!
Prawie 3 kg dobrze dotrzymałaś! A maluchy są przecudowne! Takie pulpeciki
Zrobiłam zdjęcie kamerką brzuch bez bluzki wyszedł okropnie a w bluzce lepiej - wina kamerki
Rodzice niby wrócili,ale się już z mamą pokłóciłam...Jak zwykle Ciekawe kiedy przywiezie mi aparat...Trochę się zdenerwowałam,ale mi przeszło.
JUHU!!! Dziś 20 tydzień zaczęliśmy
--------------------------------------------------------------------------
Byliśmy wczoraj na 1-szej wizycie w szkole rodzenia powiem wam,że zostałam otoczona tam wyjątkową opieką dlatego iż czekam na trojaczki - w mojej grupie jest tylko 1 kobitka,która nosi bliźniaki, a poza tym położna się śmiała,że specjalnie dla mnie jeszcze zostaną dorobione o trojaczkach informacje
Wiecie co dziewczyny masakra :< Ja tak sobie myślę jak ja wytrzymam do chociaż do 30 tygodnia jak już mam duży brzuch a co dopiero będzie za kilka tygodni?
Chciałabym tak naprawdę dotrzymać chociaż do 34 nawet leżąc,ale żeby dziewczynki pobyły dłużej w brzuszku.
Ostatnia edycja:
fantazjowa
Pożegnam się z wami,bo zostaję " zbanowana " za niby trollowanie chociaż nie mam 2-uch kont,ale to już pomińmy milczeniem.
Nie dawno miałam zmieniony adres IP no,ale dobra pominę to.
Nie dawno miałam zmieniony adres IP no,ale dobra pominę to.
reklama
Youstta- ja biorę 2 całe rano i na wieczór i w dzień 6 połówek, czyli razem 5, ale jutro na wizycie chyba mu powiem żeby mi zwiększył dawkę, bo ja to non stop prawie czuję, że jest twardy. Wczoraj wieczorem znów mnie bolało podbrzusze
Podziel się: