reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ewaw- hihihi no faktycznie zaczynam kolejkę :-) ojoj ale póki co narazie odczuwam podniecenie a nie przerażenie może dlatego że to ,,już'' 34 tydzień... i jakby coś się zaczęło to mimo że za wcześnie to nie jest już taki stres jak kilka tygodni temu...
dobrze powiedziane pociąg :-) hii ja się dopiero oswajam z nim...

reklama
ewaw- hihihi no faktycznie zaczynam kolejkę :-) ojoj ale póki co narazie odczuwam podniecenie a nie przerażenie może dlatego że to ,,już'' 34 tydzień... i jakby coś się zaczęło to mimo że za wcześnie to nie jest już taki stres jak kilka tygodni temu...dobrze powiedziane pociąg :-) hii ja się dopiero oswajam z nim...

ja nawet nie wierze,ze tyle wytrzymałam :szok:, to prawda teraz juz wiekszy spokój..co ma byc to bedzie maluchy juz ponad 2kg,to był mój cel, a teraz kazdy dzien to miłe zaskoczenie :tak:.

Paulinka my wczoraj rozłożylismy nasz pociąg;-) ,na razie trzeba sie z nim opatrzec, nasz pies jest przerazony,oj bedzie ciezko, bo jest strasznie zaborcza jest i zazdrosna.

Pokaż ten pociąg :)
Obiadek zjedzony w szóstkę < hihihi > mąż teraz pojechał po teściową ( przyjeżdża na weekend, zajmie się naszym malcem a my pójdziemy gdzieś we dwoje ) i przyjedzie jutro z rana,bo to jest ponad 100km a pogoda jest jaka jest.
Kacper jest najlepszy - mamo a babcia przywiezie mi te dobre cukierki? tylko chyba na to czeka :p
Aktualnie siedzi i bawi się w swoim pokoju, a potem obiecał mi,że posprząta troszkę zabawek :)

hej laski!
jestem od wczoraj w szpitalu, jeden synuś bardzo cisnął w dół i szyjka się skróciła :( Po niedzieli chcą mnie przewieźć na konsultacje do matki polki w łodzi.

AGATA prześlę ci na gg swój nr.
nie można tu z neta korzystać :(
Trzymajcie się kochane, buziaki

ps. chłopaki maja po 1 kg

MoniaN - trzymam kciuki za Ciebie. Może założą Tobie krążek..Dobrze że Ciebie zawiozą do specjalistycznego ośrodka. Pewnie do końca ciąży będziesz musiała leżeć plackiem. Ja mam właśnie jazdy z szyjką przez to że chłopiec jest już bardzo nisko i przez to mam już 2 cm rozwarcia i niecałe 20mm. Zresztą od 19tc miałam problemy z szyjką.

Monia - jak trafisz na 3 piętro na perinatologię to się spotkamy :-)
mi dziś powiedzieli że jak wypuszcza mnie to raczej z dziećmi
ciśnienie mi skacze i ogólnie mam obrzeki jak cholera
a maluchy po sterydach wariują ! :-) może po niedzieli mlody dobije do 2kg a młoda to i tak jest duża :D

Monia kochana 3mam kciuki bedzie dobrze ;)

Youstta, Paulinka, Tossa , Ewa gaszzzz wy juz na ostatniej prostej, a ja pamietam jak Wy zaczynalyscie na tym watku i razem sobie stekalysmy :p
haha

Tossa nie daj sie, buzka Kochana!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Monia trzymaj sie!!Matka Polka super szpital bedzie dobrze.Moja kolezanka z innego forum urodziła wczoraj bliźniaki w 30tc zdrowiutkie!!

No i z Tossą bedziecie urzędować!!Głowa do góry, my tu wszytskie potrójne kciuki trzymamy za Was!

Do góry