reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki
user-online.png
-MMM ,Rafaello pycha.
Paula wszystko człowiek zniesie.
W Polsce kochane przepisy się zmieniają od 2012 r.Jak będę miała czas to wkleję.

reklama
Fantazjowa - chyba zjecie w szósteczke :):):)
Ja zaczynam moj urlop macierzyński od poniedziałku. Trochę wcześnie, ale w przeciwnym razie nie zostałby mi przyznany, bo zwolnienie przekroczyło by dozwalająca liczbę tygodni. U nas jest 52 tygodnie : 26 płatnego i 26 niepłatnego,chyba, że masz inaczej w umowie. W moim przypadku płacą mi za 39 tygodni: pierwsze 6 tygodni 90% wynagrodzenia a pozostałe 33 urzędową kwotę.

Dziewczynki - podeślijcie jakiś obiadek, ja od wczoraj nie mam siły na nic. Czekam na wyniki badań i strach tak mnie sparaliżował, że nie jestem w stanie nic zrobić. Siedzę i sprawdzam tylko skrzynkę czy już są. Nie nawidzę tego czekania.

Ja też nienawidzę czekać! Jest to najgorsze:/
Oj, no w szóstkę - małe przeoczenie :p
Ja w ogóle mam inaczej w umówie...
Wystarczy zupka pomidorowa,bo kurczak nie gotowy jeszcze?

volka- ja też bardzo długo zwlekałam ze spakowaniem torby zawsze jak miałam sie zabrac za pakowanie to zaraz znajdowałam inne zajęcie :-) ale masz rację czas leci bardzo szybko...

czy którejś z was latają ,,mroczki'' przed oczami???

Agatko-ja mam ciśnienie 90/60 , chyba za szybko wszystko robię :-) a to już czas na zwolnienie..najśmieszniejsze jest jak ktoś wpada do nas a ja biegiemdo drzwi...musi to komicznie wyglądać :-)

złożyliśmy wózek..młoda robi z niego zamek dla lalek:-)

Dziewczynki jutro wrzucę fotki wózka :-) tak myślę że jak pójdę do szpitala to bez neta będę :-( będę tęskniła za wami !! no ale pewnie mnie potrzymają kilka dni i puszczą.

reklama
walawenderki to u nas 26 tygodni płatnego i 16 bezpłatnego i tylko urzedowa kwota, a Ty zamierzasz korzystac z tego bezpłatnego czy macie plany powrotu do Pl lub jeszcze inne?

Paulinka my wczoraj rozłożylismy nasz pociąg;-) ,na razie trzeba sie z nim opatrzec, nasz pies jest przerazony,oj bedzie ciezko, bo jest strasznie zaborcza jest i zazdrosna.

Domi gratulacje!!Czekamy na wiecej info!!

No to teraz Palinka,potem ja,Volka,Tossa..teoretycznie a praktycznie sie zobaczy heh.

Do góry