reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki
user-online.png
-MMM ,Rafaello pycha.
Paula wszystko człowiek zniesie.
W Polsce kochane przepisy się zmieniają od 2012 r.Jak będę miała czas to wkleję.

reklama
Fantazjowa - chyba zjecie w szósteczke :):):)
Ja zaczynam moj urlop macierzyński od poniedziałku. Trochę wcześnie, ale w przeciwnym razie nie zostałby mi przyznany, bo zwolnienie przekroczyło by dozwalająca liczbę tygodni. U nas jest 52 tygodnie : 26 płatnego i 26 niepłatnego,chyba, że masz inaczej w umowie. W moim przypadku płacą mi za 39 tygodni: pierwsze 6 tygodni 90% wynagrodzenia a pozostałe 33 urzędową kwotę.

Dziewczynki - podeślijcie jakiś obiadek, ja od wczoraj nie mam siły na nic. Czekam na wyniki badań i strach tak mnie sparaliżował, że nie jestem w stanie nic zrobić. Siedzę i sprawdzam tylko skrzynkę czy już są. Nie nawidzę tego czekania.

Ja też nienawidzę czekać! Jest to najgorsze:/
Oj, no w szóstkę - małe przeoczenie :p
Ja w ogóle mam inaczej w umówie...
Wystarczy zupka pomidorowa,bo kurczak nie gotowy jeszcze?

volka- ja też bardzo długo zwlekałam ze spakowaniem torby zawsze jak miałam sie zabrac za pakowanie to zaraz znajdowałam inne zajęcie :-) ale masz rację czas leci bardzo szybko...

czy którejś z was latają ,,mroczki'' przed oczami???

Agatko-ja mam ciśnienie 90/60 , chyba za szybko wszystko robię :-) a to już czas na zwolnienie..najśmieszniejsze jest jak ktoś wpada do nas a ja biegiemdo drzwi...musi to komicznie wyglądać :-)

złożyliśmy wózek..młoda robi z niego zamek dla lalek:-)

Dziewczynki jutro wrzucę fotki wózka :-) tak myślę że jak pójdę do szpitala to bez neta będę :-( będę tęskniła za wami !! no ale pewnie mnie potrzymają kilka dni i puszczą.

reklama
walawenderki to u nas 26 tygodni płatnego i 16 bezpłatnego i tylko urzedowa kwota, a Ty zamierzasz korzystac z tego bezpłatnego czy macie plany powrotu do Pl lub jeszcze inne?

Paulinka my wczoraj rozłożylismy nasz pociąg;-) ,na razie trzeba sie z nim opatrzec, nasz pies jest przerazony,oj bedzie ciezko, bo jest strasznie zaborcza jest i zazdrosna.

Domi gratulacje!!Czekamy na wiecej info!!

No to teraz Palinka,potem ja,Volka,Tossa..teoretycznie a praktycznie sie zobaczy heh.

Do góry