reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
MAgda, ten jeden leży poprzecznie, ale tak nie całkiem, trochę z tendencją głowy w dół. Liczymy że się obróci, obojętnie w którą stronę :)

domi, a nie boisz sie, że jedna dzidzie urodzisz sn a z druga czeka Cie cesarka? jej moze nie powinnam Cię straszyc, ale pewnie jestes tego swiadoma:)
tossa, ale czy dzieciom nie bedzie lepiej u ciebie w brzuchu jeszcze przez kilka tygodni?w sumie to troche jeszcze wam zostało..
chciałam jeszcze napisac, że przykro mi z powodu waszych facetów (wawe..zapomniałam nick:( i fantazjowa) mam nadzieje,że wszystki sie jakos poukłada w dobra strone..wiem co to znaczy zyć z człowiekiem uzaleznionym, w moim przypadku była to mama, a uzaleznienie było od alkoholu..

Domi nie martw sie, zawsze lekarze probuja pomoc temu drugiemu aby sie obrocil, lub kiedy trzeba zeby sie nie obrocil... U mnie to wygladalo tak, ze jak jedna wyszla to druga sie obrocila- posladkowo- jeden lekarz caly czas patrzyl przez usg na polozenir, drugi trzymal brzuch zeby juz nie zmienila pozycji na inna- no i rach ciach 3 pArcia i mala byla na swiecie ;))) 3 mam mocno kciuki!!

Domi pięknie donosiłaś!!Czas najwyzszy na Ciebie,nie zebym wyganiała ale tu kolejka jest dłuuuga!! ;-)
No i nie krakać, Domi urodzi sn, wszystko bedzie pięknie, łatwo i przyjemnie!!

Tossa masz zatrucie ciążowe??Na pewno lekarze zadecydują tak zeby było najlepiej dla Ciebie i maluchów.

yogusta no i jak ten ból??Jesli Cie niepokoi to lepiej jedz, bedziesz spokojniejsza.Ja dzis na serio licho..ledwo chodze taki napór na dół mam, nie wiem ile jeszcze wytrzymam.

Tossinka, moja kochana nie doczytalam bo nie mam sily, jestes w szpitalu ale co sie stało'????
Kicia, trzymam kciuki z brzuch i za Ciebie, sciskam i całuje baaaaaaaaaaaaardzo mocno.

chciałam jeszcze napisac, że przykro mi z powodu waszych facetów (wawe..zapomniałam nick:( i fantazjowa) mam nadzieje,że wszystki sie jakos poukłada w dobra strone..wiem co to znaczy zyć z człowiekiem uzaleznionym, w moim przypadku była to mama, a uzaleznienie było od alkoholu..

Madziu jak miłaś na myśli nas ;-) to jakieś nieporozumienie, mój mąż nie jest uzależniony od alkoholu.

Domi - stoper został włączony :-D:-D

Toska - wytrzymaj jeszcze te 3 tygodnie. Znając Ciebie to do młodzieży dojdziesz choćbyś miała się czołgać.

:-):-)

reklama
jej prezepraszam:) ale gafa:)
miałam na mysli dziewczyne z pieknym avatarkiem, której koleżanka zrobiła zdjęcie:p zaraz poszukam i naprostuję:) miałam na mysli volkę:) przepraszam i jedna i druga:)
ale mnie zgaga dopadła!!
domi przez ile dni bierzesz antybiiotyk na paciorkowca? ja zaczęłam wczoraj, mam na 10 dni

Do góry