reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej...
ja całą noc nie spałam :-( dowiedziałam się o śmierci bliskiej cioci męża miała tylko 39 lat zmarła na raka.. i jakoś mnie to trafiło i nie mogłam zasnąć... dziś ledwo żyję...

fantazjowa- trzymam kciuki za was.
youssta- ojjj to w takim razie za Twoją szyjke tez trzymam kciuki:-)

reklama
youstta witaj w klubie trzęsących sie pofenoterolowców;-) , na poczatku ciezko bedzie, ale powinien sie przyzwyczaic organizm po paru dniach, a mi sie wydaje, ze ja jeszcze sie trzymam dzieki niemu..co do skrócenia szyjki, to jak małe są główkami w dól (moje tez) to chyba napór jest wiekszy.

gastone miło ze pamietasz o mnie, juz na prawde blisko sie robi i strach coraz wiekszy jak to bedzie.Ale skoro Ty sobie radzisz z trójką to ja dam rade z dwójką.

walawenderki nooo ładne pupleciki porosły, jeszcze ze trzy tygodnie i mogą wyskakiwać.A kiedy Twój scan?

Tossa melduj jak mozesz!!

fantazjowa kurcze powazna decyzja..akurat wtedy kiedy potrzebujesz opieki, a mozesz liczyc na rodziców, ze w razie czego pomogą z synkiem?

Palinka u mnie w rodzinie duzo kobitek umiera młodo..współczuje i przytulam.

Ostatnia edycja:
youstta
user-offline.png
-ja tylko wstałam na siusiu,jogurt i herbatkę:-D:-D:-D
Fantazjowa -TRZYMAJ SIĘ!
Paula-przykro mi.

Youstta - z Ciebie też ranny ptaszek. Kupiłas już monitory oddechu ??? Mój M wciąz nie może znależć indealnego :-):-)

Ewciu - my mamy scan we wtorek i od razu wizyte u ang gin. Ja zawsze czuje wielki strach przed wizytą a zarazem ekstytacje , że zobacze te moje muminy kochane. 3 tygodnie zlecą szybciutko i będziesz mieć swoje laski obok siebie. Będzie dobrze;-)

Agatko - Ja siedzę w pracy :wściekła/y:a Ty kusisz tą ogórkową. Chyba zaraz pieprzne te papiery i wpadne do Ciebie na 2 talarze. :-):-) Ale mi smaka narobiłaś. A u nas dziś pomidorowa i naleśniczki z serem

Paulinko - Ja też boleje nad nieodwracalnoscia zycia. Jest mi bardzo przykro...
Że jeszcze nikt nie odkrył leku na to raczysko. Mafia farmaceutyczna w natarciu i niestety ta franca wygrywa!!

a ja właśnie odebrałam wyniki ..morfologia mi leci znowu :-( a mocz...:-) ojoj czego tam u mnie nie ma hihi i drożdze jakieś i nitki grzybni ...ojojoj...
ciekawe czego dowiem się na wizycie...pewnie że szyjka skraca się itp....

reklama
Do góry