reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kurcze,ale napisałam :/ Z szukaniem wózków mam jeszcze czas,więc popatrzę coś w necie, ewentualnie poproszę przyjaciółkę żeby została z Kacprem lub każe zostać M. z nim;)
Mój M. poszedł do kolegów oblać trójeczkę...kuźwa ja się boję,że on przez tych kolegów zacznie ć...

Fantazjowa wielkieee gratulacje!!!

Nie dziękuję ;)

fANTAZJOWA POCZEKAJ Z WÓZKIEM,BO JAK BĘDZIE ZNÓW ZA MAŁY?

Agata! Nawet sobie tak nie żartuj! Trójka mi wystarczy za jednym razem ;) Całe szczęście,że Kacper już odchowany :D

A tak w ogóle dziewczynki to witajcie! Mam ochotę tylko ryczeć, tak mnie boli wszystko ;< A jak potem będzie gorzej to ja w ogóle z łóżka się nie podniosę...Chociaż teraz nie leżę ;P

magda85_gdańsk - ja chciałabym karmić piersią bliźniaki, ale nie wiem czy będzie mi to dane, bo Maję karmiłam tylko 3 miesiące i było więcej z tym problemu niż pożytku.Bardziej widzę to tak że jak już to laktatorem będę ściągała i dawała w butelce. A po cc dziewczyny normalnie karmią, więc rodzaj porodu chyba nie ma znaczenia..

fantazjowa - moja koleżanka kupowala wózek dla trojaczków w bgr magda z częstochowy, robią je na wymiar.

Palinka24 - hehe wypada :-D fajnie byłoby tak bez bólu urodzić. Ty już masz wszystko przygotowane? pokoik, ubranka itp?

miki3274 - a Ty jak się czujesz? mdłości są?

Tossa - puchną Ci nogi to po co Ty stoisz przy tych garach i mopie? Pewnie wiesz że przy opuchliźnie zalecane jest unikanie długiego chodzenia i leżenie z uniesionymi lekko nogami. Twój mąż naprawdę powinien Ciebie przywiązać do łóżka żebyś leżała ;-)

dzisiaj moja mama powiedziała nam że jak nikt nam do świąt nie sprezentuje to ona z tatą proszą abyśmy zamówili na allegro 2 leżaczki - bujaczki fisher price - aż się poryczałam bo się nie spodziewałam

reklama
Do góry