reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

magda- suuper :-) ja też chcę nad morze hihihi pamiętam jak jeździłam do Gdańska w delegacje zawsze zaliczałam morze, choćby na godzinkę ale zawsze :-D

dziś chłopcy szaleją...chyba się obracają wokół własnej osi..poszłam do kuchni się napić i poczułam normalnie że coś mi wypada !!!!:szok: ale po chwili to uczucie minęło i odrazu poleciałam na łóżko :-)

reklama
fantazjowa - miałam właśni pytać czy wszystkie są jednokosmówkowe. A Ty wózek bliźniaczy już zakupiłaś?

Tak już kupiłam i już zdążyłam go sprzedać, przed chwilą była babeczka...wystawiłam na tablica.pl za tyle za ile kupiłam i zaraz pani się odezwała i już odebrała.

fantazjowa ale będziecie mieć fajny babiniec ! :biggrin2:
mąż teraz się mega cieszy ale jak się panienką okresy zsynchronizują to chyba będzie na tydzień wybywał z domu :biggrin2: mój się śmiał że jak będa 2 córy to będzie masakra - 3 baby w domu podczas okresu :p

Każda z nas chciałaby już urodzić :p
Oj fajny, fajny :)
U nas jak 3 dostaną panienki okres+ ja to mąż wraz z Kacprem zwariują :p

Fantazjowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;0 o ku...wa!!!! Trojaczki ale odlot!!!!!!!!! Gratuluje z caleeeeego serca! Jestes wybrana, trojaczki , bedziesz miala swieta trojce! ;) proponuje ci tylko zalatwic sobie juz teraz dobra pomoc domowa ;) nie watpliwie taka ciaza jest trudna aleeeee... Bedziesz nasza bohaterka! Dasz rade trzymam kciuki, z wrazenia musze sciagnac bluzke bo az mi sie cieplo zrobilo ;))))))))

:) Będzie święta trójca : Kasandra, Heidi i Emma ( ostatecznie dziś imiona wybraliśmy :p )
Z tą gosposią to racja już zaczęłam się pytać wśród znajomych i mają się innych znajomych o jakąś poleconą popytać. Tak, taka ciąża z tego co czytałam jest bardzo trudna,ale i ryzykowna.
Ej dziewczyny ja nie chcę być żadną bohaterką jestem taka sama jak wy :)
To trzymaj! Przeze mnie aż musiałaś się rozebrać :p

Hej dziewczyny....

Fantazjowa..przeczytalam i normalnie GRATULACJE kochana..:biggrin2: Wszytko bedzie dobrze.

:) Nie dziękuję. Sma mam taką nadzieję,że wszystko będzie dobrze. A jak pomyślę jaki będę miała brzuch to aż mnie głowa boli :p

Cześć :biggrin2:
Fantazjowa- uuuu super..odrazu trójeczka teraz musisz dbać o siebie wyjątkowo mocno :biggrin2: bo to nie lada wyzwanie dla Twojego organizmu! super..

ja to już teraz więcej leże niż chodzę,dziś mąż robi ostatnie pranie i prasowanie,chciał nawet umyć okna..ale mu zabroniłam :biggrin2: obiadku nie muszę robić bo mama nas zaopatrzyła na tydzień w pierogi,gołąbki i co najlepsze tort :-D
ale niestety musiała wsiąść urlop już od 24 listopada tak więc jak wyjdę ze szpitala będziemy sami z dziećmi...:-((((

coraz bardziej nastawiam się na sn ale póki co nie mieści mi się to w głowie :biggrin2: a i zaczynam poszukiwanie wózka jednak kupujemy...wczoraj trochę szukałam ale głowa mnie rozbolała :biggrin2:

Trzy córeczki naraz to jest faktycznie fantastyczne :) A mam już synka,więc ja i mąż po porodzie będziemy mogli czuć się spełnieni :)
Dziś rozmawiałam przez telefon z ginekologiem i wizyty będę miała co 2 tygodnie dla naszego dobra :O
Wielkie wyzwanie i do tego jestem " chuda " i dosyć niska ( ważę aktualnie 53 kg i mierzę 164 ) Moi rodzice wylegują się w gorącym kraju i jeszcze nic nie wiedzą,że noszę w sobie trójkę :) Dowiedzą się jak wrócą :p
Super,że nie musisz gotować :)))

reklama
Do góry