reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć :-)
Fantazjowa- uuuu super..odrazu trójeczka teraz musisz dbać o siebie wyjątkowo mocno :-) bo to nie lada wyzwanie dla Twojego organizmu! super..

ja to już teraz więcej leże niż chodzę,dziś mąż robi ostatnie pranie i prasowanie,chciał nawet umyć okna..ale mu zabroniłam :-) obiadku nie muszę robić bo mama nas zaopatrzyła na tydzień w pierogi,gołąbki i co najlepsze tort :-D
ale niestety musiała wsiąść urlop już od 24 listopada tak więc jak wyjdę ze szpitala będziemy sami z dziećmi...:-((((

coraz bardziej nastawiam się na sn ale póki co nie mieści mi się to w głowie :-) a i zaczynam poszukiwanie wózka jednak kupujemy...wczoraj trochę szukałam ale głowa mnie rozbolała :-)

Hej dziewczyny....

Fantazjowa..przeczytalam i normalnie GRATULACJE kochana..:-) Wszytko bedzie dobrze.

A teraz chcialam was poprosic o wpisywanie sie na liste mam ktore maja konto na fb. Wiem ze jest problem z kojarzeniem nickow z bb z konkretna osoba na fb.....:sorry: Takze dla ulatwienia nam wszytkim zapraszam :)

Dziewczynki czy wy też tak miałyscie?Oddałam mocz na ogólny wyszło zapalenie.Mocz poszedł na posiew.Dzwonię a kobitka mi mówi,ze badanie trzeba powtórzyć jeszcze raz z jakimś patyczkiem.

jejciu, przed chwilą napiłam się z lodówki niepasteryzowanego mleka, takiego prosto od krowy zamiast uth, ale ze mnie gapa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przecież takiego nie wolno pić w ciży :no:

Agata
- ja nie miałam ani razu robionego posiewu, więc nie wiem..

Agatko- ja miałam robiony posiew z moczu - i wyszedł ok..
a teraz miałam robiony posiew z pochwy ale w kierunku GBS i on był z patyczkiem :-D

youssta-u mnie to norma takie zagapianie :-) czasem już wolę buzi nie otwierać bo jak walnę jakiś tekst to potem 15 minut tłumaczę o co mi chodziło :-D

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :p
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

Gratuluję , dacie rade
:)

A Imię - Nesa , Nadia , Delfina , Tamara , Tatiana
?

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :p
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

Inka, Marika, Oktawia-znalam zreszta jedna i byla tak przepiekna ze wszyscy zawsze sie za nia ogladali:tak:, Laura, Klara, Konstancja, Bernadetta, Debora

0

reklama
monia super, zazdroszcze własnego domku:) trzymam kciuki, żeby negocjacje przebiegły pomyslnie:)
tossa tobie nogi dalej dokuczaja biedaku:( ehh..nie znam sie ale może okłady z chłodnej wody?
laseczki zadałam ostatnio pytanie na temat karmienia piersia blixniaków:) jak sobie to wyobrażacie?
wiekszość z was ma cesarki na 36 tydzień, mój gin ostatnio swojej pacjentce wyciagał dzieciaczki w 39 tygodniu dopiero, to nie jest lepiej dla dziecie, jeżeli dłużej posiedza u mamusi?
my dzis zaliczyliśmy morze, super pogoda:)
pozdrawiam:)

Do góry